Dobri, dokler ti ne poči glava motorja, odpade loputa turbine ali se obrabi odmična gred. Nič od tega ni povezano z vzdrževanjem. Se pa strinjam, da so od leta 2018 naprej mogoče res odpravili konstrukcijske napake motorja.
Zakaj pa ne bi štelo, a jaz jem al mora nekdo drug narest laboratorijske teste pa mi povedat meni ovčki neumni, kaj je boljše.
In to mi razlagaš ravno ti, ki vedno govoriš, da ti ni važno kaj drugi pravijo in da je edino tvoje občutek relevanten.... torej zakaj bi bilo pa kr naenkrat pri futru pa čist nasprotno in bi se moral zanašat na neke laboratorijske teste, ki mi bodo povedali, da jem okusno al pa manj ukusno.
Ok, pri vinih ti dam prav, ker alkohola skoraj ne konzumiram, vina pa sploh ne, tko da tam pa res ne bi znal ocenit vrhunskega vina od spljačine.
Samo verjetno tvoje subjektivno mnenje tukaj ne šteje. Važne so uradne ugotovitve interne raziskave. Verjetno, če bi ti deli v poskušnjo različna vina, ne bi razlikoval med vini in bi ti bila vsa enaka. 😉
Se pravi moram verjeti neki firmi, ki je delala teste za nekega naročnika. Jaz ti govorim o lastnem okusu. Tudi mene so prepričevali kako je v Millerju velik boljše. Ok, kupim tam pa sem pol iskal z lupo po deklaraciji a sem kaj narobe kupil. NUtella ni bila nič boljša, Milka pa še manj. Tko da...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.