Skoči na vsebino

projekt mazda6 webasto upgrade

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

S spektrom greva v ta projekt v kratkem, roba na ebayu je narocena.

Moja bo beta verzija, spektrova pa v.1.

Se koga zanima ta projekt - pod pogoji da najprej najina uspe. Potem najino znanje prodava poceni naprej :P

Napisano

S spektrom greva v ta projekt v kratkem, roba na ebayu je narocena.

Moja bo beta verzija, spektrova pa v.1.

Se koga zanima ta projekt - pod pogoji da najprej najina uspe. Potem najino znanje prodava poceni naprej :P

jures dj mi sporoci ceno za daljinca za webasto. kok kj pride. ok. pa kdo bi to montiral.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Clovek pocasi, daljinec je sele potem ko se upgrade-a. Prej je treba mehaniko nadgradit potem pa lahko se vsak odloci za urco, daljinec itd.

Ko govorimo o upgradeu to pomeni da nadgrajunemo grelec, seveda se da potem priklopiti se upravljalce.

Pa tema pravi da bo home made.....ali pa ce das 400 ojro brez daljinca uradnim.....

O cenah ne bomo tukaj ker ni fiksne cene poleg tega bova sproti videla ali bo o gladko - ne vidim pa tezav. Spektr je idejni vodja jest sem izvajalec...

V exea sem dal celotno webasto napeljavo sam v 2h urah.......

pa js mam ze webasto, izpuh je tudi. mislim da mi enkrat ajvar reku da rabim sam daljinec in nekej malega zravn.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Res je ja. Greva korak za korakom tako, da bova ugodno prisla skozi.

Razli?nih variant je precej. Tudi na ebayu. Jures itak potem robo dobi po posebnih kanalih :)

P.S.

Na webastu pride nadgradnja z daljincem nekje okoli 700-800?.

Napisano

Webasto imamo vsi dizlasi do mk2 pred faceliftom. Daljinec ne pomaga brez nadgradnje.

glej ce bo ok strosek sm zravn,ce pa bo uhuhu pa ne..

www.trziskisladoled.si

Napisano

A prehitim yavarya: "A ve?jih slik pa nima??" :D:D:D:vskalo:

:bravo::bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pozabil konektor za brisalce dat na motor?ek :hohoho: - zjutraj manualno brisanje :hohoho:

Si se vsaj manualno segrel in te ni zeblo v avtu glede na to da se ti sedaj 3x dlje ogreva :bravo::hohoho:

Napisano

A ti ma? ?e FL varianto ?estke? Nism vedu.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Zadeva deluje ko sus :bravo::bravo:

Avto stoji pred hiso in caka na segrevanje, dela na kljuc in uro / daljinec :jupiii:

Nadgradnja je otrocje lahka, ko po 4h urah dojames glupo foro.

V glavnem projekt uspesen :danzoman:

in cena nadgradnje? seveda zanuma me na daljinca.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Takole bom rekel:

to so vse okvirni stro?ki ker so dobavitelji z Ebaya - torej cene nihajo na gor in dol ampak za 250 lahko re?em da ne bo problema

nadgradnja pride do 250? nadgradnja z urco + daljinec, ki je opcijski je dodatnih min 150? - nov seveda od modela Telestart T90 naprej, ima? pa tudi starej?e od 50? naprej telestart T80

V to ?tejem ves dodaten morebiten material in delo - ki je vsaj pol dneva ali ve?, da se naredi kot je treba. Material in delo brez ure sta nujna za nadgradnjo - to je dodatna obto?na pumpa s svojim vklopom.

Primerjava Webasto

material za nadgradnjo - 308?

Delo vsaj 150? na Webastu

ura 72?

telestart T100 392?

skupaj - jurja samo za nadgradnjo :huh:

http://www.webasto.si/pdf/grelci.pdf

in kaj je razlika med temi daljinci za 50? in 150 ?. je kj bistvenega ali sam kak bonboncek?

www.trziskisladoled.si

Napisano

A T80 nima povratne informacije?

Vsi jo imajo-lu?ka na daljincu razli?no utripa, da poka?e kaj dela kurjava.

Napisano

Ok, potem ni take panike. ?e no?mo kakega fenseraja, je tale T80 tut v redu...no vsaj zame :)

Js sem ga imel pri prej?nji in je delal BP.

Napisano

Bravo jures :)

Sedaj ko se je ozra?je shladilo se je tudi meni porajala ideja da bi bilo potrebno malo webasto upgrade naredit in potem glej ga zlomka sem na?el to temo :P

Tako da bom spremljal temo, ?e pa se bo izvedel group buy sem pa zraven :)

Napisano

katero mehaniko pa treba naro?it za upgrade webasta?Oz. kaj si naro?il z ebaya? Ni mi jasno kaj treba vse kupit, da lahko to zmontira?...jasno mi je le da treba najprej nadgradit mehaniko in nato se odlo?at za urco al daljinca :) ...

(m6 2.0 diesel 136PS, letnik 2003)...

Mazda 6 CD136 TE

Napisano

Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj.

Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350?

Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega.... :(

Dj zrihtaj daljinc mal bolj poceni. Pa js bom dal gor. Pa ni mi vazn kaksen daljinc je pa ker model. Vazn mi je da dobim povratno informacijo in da prime vsaj na kaksne 500m.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok.

Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd..

Napisano

Ja pri nas so pa cene zlatarske ja. :-)

Je pa res komfort z daljincem :D :-) Mislim, da se bom hitro razvadil ?e na ta luxuz :)

Napisano

Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro

Jures ce najdes kaksn deljinc lahko je tudi starejsi model itd. Racunaj name ok. Ker da dam 170 ojrov za daljinc

Mi je pa predrago. Uro pa niti ne nucam ker niti en dan ne vem kdaj kam grem.

www.trziskisladoled.si

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.