Skoči na vsebino

Sishi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?estitke ob osebnem prazniku! :bravo: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vse najbolj?e. :pepsi:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Če pa nima višjih štukov - so ga vrgli z najvišjega, kar so imeli...
    • tale zapis si pa namenoma izpustil ?     Mi ja pa zanimivo predvsem to, da Lukašenku ni prej na zahodu nihče verjel kaj govori, zdaj pa je izjavil nekaj kar gre bolj v prid njegovi samozaščiti in sovpada z zahodno agendo proti Rusiji pa je kar naenkrat čisto verodostojna oseba. Zanimiv način razmišljanja, kot pri "našem" Stevanoviću.    Drugače pa ja, če bi Belorusija počenjala to kar je Ukrajina in da bi zraven še vabila NATO na svojo mejo z Rusijo bi se teoretično lahko to tudi zgodilo. Govorim teoretično, ker še vedno lahko govorimo samo o hipotezi, ampak ko vidiš kakšen je odziv ZDA proti Kanadi, ki bi želel postati zgolj pridružena članica EU, ti je jasno, da nobena velesila pač ne bo pustila se jebat s strani svojih sosedov. Kolk časa že ZDA maltretirajo Kubo in Kubance, ker ne delajo tako kot bi si ZDA želela? Hmmm.   Da ne bo spet narobe razumljeno... nikakor ne trdim, da je to prav s strani velesil, ampak se pa da razložit zakaj se stvari zgodijo tako kot se zgodijo. Manjši kot si bolj moraš plesat po taktirki velikih.
    • Na srečo nisem imel nikoli do sedaj problema s tem. Merilo za to so mi trajekti, kjer, ko se pelješ z njega na kopno  po rampi , so praviloma zelo strmi koti. Če spredaj ne poberem asfalta je ok. 😁
    • Mogoče pa bomo uspeli.  Počakajmo, da vidimo, kaj bodo ugotovili inšpektorji na terenu 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.