zdravek Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Nego, cujem da su kod Vas gume fuulllll jeftine pa me zanima - dal mi neko moze predloziti nekog vulkanizera a da je blizu granice (ormoz i obliznji granicni prjelazi. Citiraj
Z M A J Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Zdravo, Zdravek! Ponavadi so zelo priporo?ali (kar se cene ti?e), tegale vulkanizerja, je pa blizu mejnega prehoda, a ?al ne tebi najbli?jega (je pa bli?ina Zagreba dejansko). Malo si poglej ponudbo, morda kaj najde? zase; http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Furlan Dobova je pa ta drugi. 300 m sta si narazen Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Grega_ Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Poglej ?e tukaj http://www.gumishop.si/ ,gum sicer nisem kupoval tukaj, sem pa 2x alu plati??a, so imeli najceneje. Kaj pa teli, tudi pri vas prodajajo, nisem pa va?ih cen pregledal...verjetno dra?je zaradi carine?? http://www.gume.com.hr/Zimske_gume.html Citiraj
jures Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je Grega_ napisal: Poglej ?e tukaj http://www.gumishop.si/ ,gum sicer nisem kupoval tukaj, sem pa 2x alu plati??a, so imeli najceneje. Kaj pa teli, tudi pri vas prodajajo, nisem pa va?ih cen pregledal...verjetno dra?je zaradi carine?? http://www.gume.com.hr/Zimske_gume.html pa tax free fantje, zivela ne-europa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 za non EU je najboljs, prides recimo do lasica, monitras gume placas komplet z DDV-jem, pa mu reces naj izpolne tax free, se peljes do meje (1km stran), postampljas tax-free, naredis U-turn, gres do lasica, dobis nazaj denar....in to je to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je LabiGT napisal: za non EU je najboljs, prides recimo do lasica, monitras gume placas komplet z DDV-jem, pa mu reces naj izpolne tax free, se peljes do meje (1km stran), postampljas tax-free, naredis U-turn, gres do lasica, dobis nazaj denar....in to je to Na keris strani posltempljas na nasi ali hrvaski? K sm ze pozabu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Se mi je zdelo, da se da kak?en trik nardit (tako kot v?asih ko so avto kupli, ?li z njim na ladjo, mednarodne vode itd.)! Neki takega imam v spominu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je iceman22 napisal: Na keris strani posltempljas na nasi ali hrvaski? K sm ze pozabu. zakaj na hrvaski, ce si kupil v slo sam moras met ne-slovenski potni list, pa se na tem ne smes met vizo za zacasno/stalno bivanje v slo. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Iceman je nasel novo trzno niso Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Lahk bi labi pa iceman vsaki? preden gresta na kruz uzela od koga stare gume pa pri lasicu nove gor pol pa dobi? nove glih lepo ulaufane . Pla?a? dve premonta?e, mojstru pa za ulaufavanje Citiraj
iceman22 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je jures napisal: Iceman je nasel novo trzno niso Recimo da res. Bomo vidl kok se to obnese. A pa kj preverijo kdaj si sel ntri pa vn itd? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je iceman22 napisal: Recimo da res. Bomo vidl kok se to obnese. A pa kj preverijo kdaj si sel ntri pa vn itd? Sej pa ni nobene omejitve, teoreti?no gre? lahko na kafe ?ez mejo, ali pa si pa? nekaj pozabil in mora? takoj nazaj, kaj ti pa morejo - svoboda gibanja, jebiga! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je JozaGulikoza napisal: Sej pa ni nobene omejitve, teoreti?no gre? lahko na kafe ?ez mejo, ali pa si pa? nekaj pozabil in mora? takoj nazaj, kaj ti pa morejo - svoboda gibanja, jebiga! :ne vem: Ah joza. Ni to povsod pa za vsakega. Lahko ti delajo pizdarije te drzijk na meji ure in ure itd. Ni se za zajebavat z njimi ves. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 a ti mas tud vec k en potni list? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Pa ?e ena malenkost je vidva imata SLO tablice! Mislim, da ne bo tako lahko. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 je mazdaman napisal: Pa ?e ena malenkost je vidva imata SLO tablice! Mislim, da ne bo tako lahko. Ja spadam v tvojo skupino Labi. Kr se tablic tice sj nism sam js iz nase druzine v labijevo skupino. Tudi zena spada tam. In vsi ostali. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 je iceman22 napisal: Ah joza. Ni to povsod pa za vsakega. Lahko ti delajo pizdarije te drzijk na meji ure in ure itd. Ni se za zajebavat z njimi ves. Gre? gor pred menjavo izmene, nazaj pa ko je ?e druga izmena in je to to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Enkrt kake 2 leti nazaj sem na dobovi ?akal sploh ne vem ve? kaj, in vse kar so cariniki na hr avtih gledal, so ble gume. O?itno se to?no ve kako in zakaj. Vsak hrvatar je pa sam dost neumen da gre tam ?ez. Bi ?el lepo na bregano pa bi bil mir. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.