Prva izku?nja z iStop motorjem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
imam identično, podložim eno dilco spodi da ne gre direkt na avto prag in to je to
-
U, pa vi imate vsi dvigalke v premium barvi. Eh, ne bo šlo. Ni vsaka rdeča barva- premium barva.😉 Jaz pa že nekaj let ne hranim gum več doma. Se dogovorim z mehanikom, ki jih hrani , pripeljem avto, on zamenja gume, jih tudi centrira. Staneme 10€. Ne da se mi več tega delati doma.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Plazma za rezanje je čist nekaj drugega, s tistim sem se ukvarjal kot mladič v Iskrinem razvoju. Krasna leta. Trombocitno plazmo za v kolena so mi pa v Artrosu tudi delali. Ampak nikoli nisem videl take mašinerije kot je na tvoji sliki. -
Jaz živim v sedanjosti, verjetno bolj kot marsikdo, ki živi le za spomine na ranjko jugo. Spoštujem partizanski boj in partizane. Vendar le tiste, ki se niso petljali z komunizmom (politiko). Ne maram pa cirkusa okoli tega. Če se vrnemo v današnje čase. Ne hodim v cerkev, ne podpiram "wilkomen" doktorjev, raketnih inženirjev. Ne podpiram , da se daje tako visoke socialne transferje lenuhom- namesto, da se jih, če so delovno sposobnih prisili ,da nekaj naredijo dobrega za družbo in ne, da samo čakajo na soc. pomoč. Tukaj bi bilo potrebno več kontrole. Ne podpiram raznih "nevladnih organizacij", ki to niso. Tisti nevladniki, ki kaj prispevajo, te absolutno da. Ne maram korupcije (ne 10%, ne 15%). To bi bilo potrebno najprej raziskati in vse akterje pozapreti. Pa naj bodo levi, sredinski ali desni. Ne maram tistih, ki niso domoljubi. Ne maram tistih, ki razmetavajo naš skupen denar brezglavo. Če sem zaradi tega t.i. desničar, potem ok.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.