KOBILE
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Men je smešno kak imajo DARS-ovci na AC pri novem izvozu Log/Dragomer še vedno omejitev 60km/h. Pa ni nobenega zožanja več, le nekaj stožcev je še čisto ob robu na odstavnem pasu. Še radar naj postavijo tja in bodo imeli 100% izplen, ker vozit se tako počasi po AC je bolj nevarno kot pa 160-170km/h.
-
Ne rečem...saj so CX-5 tudi prodajali z g150 motorjem...samo še preden sem svojega naročil,sem ko sem videl koga z CX-5 povprašal...in dva sta mi povedala,da je za umirjeno vožnjo OK,a da včasih zmanjka konjičev. Jaz sem bolj med živahnejšimi vozniki,tako,da ni bilo vprašanje izbire.
-
Pa ne moreš za ta denar pričakovati nekega resnega motorja noter. Sicer pa, zagovorniki dinota, mini dinota in mikro dinota bodo razgrabili to cx5 z v kratkem. Je pa škoda, ker bo tudi "novi" motor Z v cx5 po letu 2027 zopet stari dobri dino, preoblečen v celofan in dodana mu bo 48 V baterija. In tako bo do leta 2050.
-
Od sportman333 · Napisano
saj zato pa so kazni, torej če ne greš po predpisih plačaš....meni osebno, če je kazen do 100€ je vse ok, raje to, če imam ne-srečo da me najde radar, kot da bluzim 50 ali 60 kjer je evidentno da lahko voziš normalno npr 10km/h več kot je omejitev....kdaj so radarji itak na takem mestu da ti ni jasno kaj tam delajo razen to da nabirajo €.....(pa ne govorim zdaj v nekih naseljih, okolice šol, vrtcev.....)
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.