323 F 1.5i
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Preglej malo forum, jaz osebno ne bi nikoli kupil mazde dizla, toliko v info....več je škoda besed, če že iščeš rabljeno mazdo kupi dinozavra (2.5, 192/194km) in boš imel mir.... -
Zdravo. Kupujem rabljeno Mazdo 6 (ali 3, nimam neke preference) in me iskreno zanima če so težave s Skyactive 2.2 CD 175 masino dejansko tako pogoste, kot ljudje na forumih pravijo, ali vidim samo tisti 1% ki se glasno pritožuje, medtem ko jih 99% fura svoj avto brez problemov? Poleg tega me zanima koliko od teh težav bi lahko bilo ker si nabavijo dizla za mestno vožnjo, pol so pa presenečeni ko se jim filtri zamašijo in stvar ne deluje kot bi mogla kljub temu da vidi avtocesto 2x letno. Skratka zanima me, če je ta model res toliko problematičen, ali samo poslušam napačne ljudi. Osebno naredim 200-300km na avtocesti vsak teden. Primer oglasa, ki mi je zanimiv: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21147215&display=Mazda Mazda6 Hvala za iskrena mnenja in izkušnje.
-
Od Branko1972 · Napisano
Naprodaj je Mazda 6 1,8 sport ; letnik 2008 ; prevoženih 139700 km. več inofrmacij na telefon : 041 621 164 -
Normalna cena s gotovinskim popustom 3000€, ki jo imajo vsi trgovci.. 😉
-
Zanimivo🧐😂🤣...e-Smarti...13-10 let stari "za na odpad",...kljub temu,da je Mercedez za njih ponujal sistem hitre menjave baterij,ko pade kapaciteta pod 80%. Vzrok-zmanjkalo je zaloge. 3x lahko ugibate zakaj🤨 Toliko o izkušnjah z EVjem po več letih. Pa je to Mercedes....!!!
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.