Če je zaprta flaša. Kaj bo se pa s pivom zgodlo. Najverjetneje je pasterizirano, tako kot 90% mega ponudbe.
Piljem novo flašo, pa tako ki je pri meni v gajbi par dni pred rokom, pa ni razlike v okus.
Verjetno je to bolj razlog "premium" in ne da je kvazi sveže.
Hej, na Mazdi2 (2015) sem moral danes odklepati z analognim ključem.
Na kratko:
Zjturaj sem želel odkleniti avto, pa so smerokazi lepo pomežiknili, vendar pa se avto ni odklenil.
Poizkusil sem ene 3x odklenit/zaklenit, pa so samo smerokazi žmigali, drugega nič.
Potem sem odklenil avto s ključem, in poikusil še 1x? Nič.
No, potem sem pa samo prižgal (mogoče za 15 sekund - vem, to ni baš dobro) in ugasnil avto. In je normalno zaklenil, odklenil, ...
Ima kdo kako idejo? Akumulator? Kaj drugega?
LP
P.S.: sem nov tule... sem iskal po topicih, pa ni bilo obljavljeno še nič podobnega
Včeraj na Vačah pil Sarajevsko premium (dve steklenici da se prepričam). Precej boljše pivo kot Sarajevsko navadno ki ga ponavadi pijem v Kopru ko sem na službeni poti.
Lastnik oštarije na Vačah je razložil, da je razlog v tem, da on naroča sproti, samo po cca 4 gajbe in je vseskozi sveže.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.