D.J. Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Bom ?e mal poklical okol, ko bom pri?el domov Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Tale je bla prodana za 560k http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=382807 No, to je pa vse od V6 poleg tiste ?rne sumljive, no ja razen tegale:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=341899To pa sam v primeru, da bom zelo, zelo delaven med po?itnicami ?akamo, da se ?e kak?na za?ne prodajat... :mi pijemoo: Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Sishi Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Pi... te Mazde dr?ijo cene bolj kot Mercedesi . Aja, pa sej so tud bolj?e ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
D.J. Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 lol Druga?e se mi pa cene ne zdijo kej posebnega - podobne so npr. hondi crx, ki je nekak v istem rangu Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Zdej ?e pogledujem za drugimi mazdami...mi je u? padu na xedos 6, v6 seveda. KAALman, ti si vozil xedosko (ja, 1.6, pa vseeno) pred mx3, mi lahko kaj pove? o primerjavi med avtomobiloma? Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
mazda-mx3 Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 je D.J. napisal: Zdej ?e pogledujem za drugimi mazdami...mi je u? padu na xedos 6, v6 seveda. KAALman, ti si vozil xedosko (ja, 1.6, pa vseeno) pred mx3, mi lahko kaj pove? o primerjavi med avtomobiloma? tukaj ti bosta pa znala najbolje yavarye in kaalman pomagat sigurno pa je X6V6 bolj...hmmm...uglajen...ne vem kako napisat...pac za popiz**t lepa limuzina in se dobra po vrhu vsega Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Sej z yavarjem sem se ?e menu okol xedoske, mu moram ?e mal zamorit po MSNju, da ?e kej zvle?em ven Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 je D.J. napisal: Sej z yavarjem sem se ?e menu okol xedoske, mu moram ?e mal zamorit po MSNju, da ?e kej zvle?em ven Glej na tvojem mestu bi Xsedoksa uzel....mazda je ?ivalca mala.....xedos je pa ?ival velika....... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 tole sem pred kratkim napisal na mobisuxu mel eno leto, avto se zelo lepo vozi, edino malo je podhranjen (pozna se ob vklopljeni klimi), ker ma skoraj 1200kg poraba je od 8.5 navzgor pri me?ani vo?nji, pri relacijah pa zelo lahko pod 8 (sem pa sli?al da so nekateri dosegali porabo tudi po 11l/100km) izredno dobra zvo?na izolacija, glasen je nad 4500 vrtljaji, deli ki se menjajo zaradi normalne obrabe, so ?isto v povpre?nem cenovnem razredu, kit za menjavo zobatega jermena in napenjalcev je okrog 35 jurjev, dolo?eni deli se dobijo ?al SAMO original, tisti pa so malo bolj dragi, ker gre za mazdino "X" serijo vozil. v evropi je bilo prodanih okrog 72.000 xedosov 6, avto je precej redek, pokvarilo se ni ni?, kljub temu da sem nareidl skoraj 18.000 km, in nisem preve? ?paral podvozje je kompromis med mehkim in ?vrstim ( ni za hitrostne rekorde na mobikrogu ) paziti je treba, ker nekateri prekomerno ?rejo olje (meni ga je porabil 2 deci na servisni interval 10.000km) kriti?ne to?ke so: razdelilec v?iga, ro?na zavora in vse kar je z njo povezano ( ?e ni bila uporabljana, se zadnji zavorni bati radi stisnejo), zaradi te?e vozila pa ob?asno tudi podvozje in amortizerji vendar "ponavadi" nad 200.000 km malo ?ibkej?e so sprednje lu?i (podobno kot pri calibri) dragi so tudi karoserijski deli in lu?i to bi blo na kratko p/s: ?e razume? nem?ko: www.mazdaxedos6.de Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Hmm, a ne bi moral gledat kaj sem jaz? Xedos je ?e mal velik avto, glede na to, da sem pa dost v mestu (parkiranje ) bi znal bit to rahlo neugodno. Vozim se tudi ponavadi sam ali v dvoje, tko da bi bil precej neizkori??en... Je pa zato lep za popi*dit, motor je fajn, je ?e Avto, v katerem bi se peljal kot gospod Na nasprotni strani je pa kupej?ek, ki je malce ?portnej?i (predvidevam), manj?i (la?ji za parkirat, isto zelo lep, enako zelo dober motor, bi bil pa pa? malce manj gospoda v njem Zanima me pa predvsem razlika v vo?nji, ki bi jo lahko dal tisti, ki so precej prevozil obadva Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 KAALman: kak?ne so pa razlike v primerjavi z MXo? Vem, da dajem ?udne primerjave Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Grega_ Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 s parkiranjem je tko...ve?ji avto ima?, ve?ji parking i??e?, tako ali tako so pa parkingi standardizirani in komot parkira? tudi velik avto. Citiraj
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 jaz sem imel mx3 1.6, kak?en je v6 ne vem.oblika pred osmimi leti ko sem ga kupil, mi je bla ful the best.vo?nja tudi v redu, vsaj dokler si sam, ne rabi? ve?jega avta.4 leta nazaj sem imel x6.super avto,vsa oprema, tudi vo?nja in poraba ni bila velika.vzdr?evanje se mi ni zdelo kaj posebno drago.pa saj teli v6 kar delajo.devetka je pa razred zase.avto ful option.samo ?re, ?re.ni variante, da bi ga vozil po?as.sicer so pa moje izku?nje take, mali motorji, poceni vzdr?evanje, ve? delov,veliki pa... Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Ma glej mX je lahko prau tako gosposki avto.....je res da je manj?i....pa? osebno so mi dosti bolj u?e? ve?ji avti....zato nekako ne morem objektivno odlo?at v tem primeru.....vsekakor je pa xedos prava stvar....sicer sem se sam 1krat peljal z njim, z mx3 pa ?e nikoli......tako da tudi to dosti pove..... :ne vem: ?akam KAAlmana da me odpelje 1 krog....... LP david Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 kar se velikosti ti?e je razlika minimalna te?a pa je skoraj ista za razliko par 10kg Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Kaj pa glede voznih lastnosti? To bi znal ti ve? povedat Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 mater kaalman si se potrudil.a si sam narisal? brez zamere, tema mora ostati resna Citiraj
KAALman Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 je D.J. napisal: Kaj pa glede voznih lastnosti? To bi znal ti ve? povedat @dando: to se vse na netu najde @D.J. : heh to sta dva razli?na avtomobila... vozne lastnosti xedosa ma? itak pribli?no opisane, mxa je pa ni?ja, kompaktnej?a, tr?a, skozi ovinke na meji ?e malo spodna?a zadek... in pa te?ka tudi jo je pa lep?e bolj dinami?no vozit, kot xedosa, s xedosom samo zaplava? Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Sem vedu, da spra?ujem neumnosti Hvala, bo treba it kr en krog, da vidim, kaj mi bolj sede Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 kaalman po pravici povedan, men net ne gre preve? dobr v glavo, nisem za to, tud teme ne znam odpret na forumu Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 je DANDO napisal: kaalman po pravici povedan, men net ne gre preve? dobr v glavo, nisem za to, tud teme ne znam odpret na forumu Dando...klikne? dodaj temo in problem re?en.... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 hval DAVID,sem ?e probal. Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 je DANDO napisal: hval DAVID,sem ?e probal. Evo suupeeer.... Pol pa ni ve? nobenga problema.... Lp daVid Citiraj Feel free....
D.J. Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Dve novi se prodajata Letnik 92, MB, 420.000 sitSam tale ?e mal bogo zgleda Letnik92, 650.000 sit, litke 16"Tale zgleda ?e nekak, pa feltne ma, sam cena je pa tud kr dobra Pozna kdo kero? Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 ?akte mal, tale ma pa nalepko od tele strani gor - ?igav je? edit: to je KAALmanova! A jo prodaja(?)? Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.