Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej, naslov teme pove vse - pregnil mi je srednji lonec za Xedos 6, kje bi ga dobil najceneje? Kolikor sem klical naokoli, ga nikjer nimajo na zalogi, povsod bi ga sami naredili.

Klical sem k Lau?u, pa ho?ejo za auspuh+delo 120?, kar se mi zdi odlo?no preve?, sploh glede na ceno iz e-baya.

Jutri grem v Izpu?ne sisteme v Stegnah, da dvignejo avto, vidijo zadevo in povejo ceno.

Nekaj sem na?el tudi na e-bayu - bi bil kateri izmed spodnjih dveh v redu?

http://www.ebay.co.uk/itm/150480025640?ssP...#ht_3352wt_1185

http://www.ebay.co.uk/itm/160821402270?ssP...#ht_2707wt_1233

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

?e bi kej bolj "?portnega" imam od danes naprej konkretne veze! :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Uf, ste mi dal kar nekaj kontaktov, moram si ?as vzet in malo preklicat.

Jures, to si mislil Izpu?ni sistemi Cugelj?

Napisano

Evo, auspuh je zrihtan, pa da malo updejtam tole temo, da si bo lahko ?e kdo z njo kej pomagu.

Cena auspuh + delo:

- Lau? 120 ?

- Dolinar 130 ? (+14 dni ?akanja na auspuh :blink: )

- Cugelj cca. 100?

- izpu?ni sistemi v Stegnah 95?

zmagovalna ponudba pa je bila Peter Gerk?i? s.p. v Ljubljani na Tr?a?ki - material + delo, z ra?unom - 68 ?. Tipo naredi auspuh in ga namontira v eni urci, sem mel ravno ?as neki spit v Intersparu na vi?u. To je ceneje, kot ?e bi ga naro?il prek e-baya iz Nem?ije in ga dal nekam zmontirat :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.