Evola. Sva se z sinom razhudila in prišla stvari do konca.
Fora je v tem, da če najprej (seznaniš), povežeš telefon in šele nato obd, ni OK. Če izbrišeš telefon in najprej povežeš z avtom obd in ga šele nato seznaniš z telefonom pa deluje. Poveže se vsakič takoj, ko zaženeš vozilo 👍
Je pa št. vseh opravljenih regen. do sedaj pri meni 271. Se pravi, da je povprečni interval med regeneracijami 222.68 km, kar je po moje normalna vrednost.
Ne vem, če bo meni to delovalo kot more.🤔 Zaenkrat ne deluje in je vedno problem z vzpostavitvijo. Počasi me mineva volja.
Čedalje bolj sem prepričan, da bo ta obd letel v kak predal in bo tam tudi ostal. In da je bila to le slaba naložba.
Začetne težave, ... pri meni vedno pomaga, da iztaknem adapter in ga nazaj vtaknem. Vedno. Traja pa kakšnih 10 sekund, da se poveže. Seveda moraš na telefonu trajno shraniti (dovoliti) povezavo s konkretnim adapterjem.
@Hixxy, to pomeni, da je DPF zelo verjetno OK. Kakšna pa sta oba parametra malo pred začetkom regeneracije, PM_ACC_DSD in PM_GEN in koliko km je takrat od konca zadnje regeneracije?
Znana težava Mazda ogledal in njihove slabe kakovosti. Ob redni uporabi (pregibanju) se pokvarijo po cca 2 letih. Zamenjani novi pa so žal enake kakovosti in spet zdržijo le naslednji 2 leti. 😟
Hm... In kje vidiš ti na tej sliki kako lepoto ? 🤔 Sicer pa stvar okusa in estetike. 😉
No s tem drugim stavkom se pa popolnoma strinjam.
Imel sem prijatelja (žal ga že nekaj let ni več), sicer pilot, ampak se je spoznal in tudi veliko dal na zunanjost, tako na svojo, kot na avtomobilsko. Glede velikih avtov je imel jasno mnenje, in sicer, da so lepi, če so zadnji model, čim pa pride nov model, star model izpade "bosanski".
In potem ljudje na te stare avte šravfajo velika platišča s širokimi gumami, ampak ne pomaga, žal. 😜
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
👍
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani