Skoči na vsebino

Civic

Člani
  • Sporočil

    157
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    2

Civic je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne januar 26 2020

Civic je imel največ všečkanih vsebin!

Informacija o profilu

  • Lokacija
    D?

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Cx 30 G 122

Nedavni obiski profila

1.880 ogledov profila

Dosežki uporabnika Civic

Vajenec

Vajenec (3/14)

  • Zelo priljubljen Rare
  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Sodelovalec Rare
  • Prvi teden je končan

Nedavne značke

125

Ugled

  1. Civic

    Zanimivi oglasi!

    Moram priznati, da se prav zabavam ob tem ko berem vse te argumente in "argumente" proti SUV-jem, CUV-jem, dvignjenim HB ... pa karavani, enoprostorci ... pa pogledam homologacijo za najino cx 30 in kaj piše za kategorijo? M1 - osebni avtomobil in še Oblika nadgradnje: AC - karavan. (ne piše pa ali je premium) .... Tako da sedaj vem(o) lastniki cx 30, da se vozimo s karavani.
  2. Civic

    Mazda CX-60

    Moja izkušnja iz cx 3 (2016): po 4 letih in cca 80000km jim ni nič falilo - nega? vsake kvatre enkrat prebrisal z namenskimi robčki iz Lidl-a in to je bilo to.
  3. Menda zaenkrat. Ko pa sem bil konec januarja na servisu pri njih sem ujel, da spomladi uleti na Celovško nov prodajalec.
  4. Civic

    Mazda CX-30

    No takole: mazda gre v 4.leto in je rabila redni servis (Interclass, Lj.,), zavarovanje (obvezno + kasko, Triglav) in še podaljšanje registracije (AC Lovše, Dž.) ... ju3 pa še vinjeta 2023 in upam, da je to to kar se tiče stroškov - itaq je potem samo še gorivo. Aja strošek skupaj: 250+650+150+vinjeta .... ja ni malo in okoli 25% več kot lansko leto.
  5. Civic

    Elektromobilnost

    Mogoče pa je še upanje ... Bruselj: Velik preobrat za dizelski in bencinski motor WWW.ZURNAL24.SI Avtomobilska industrija se je v veliki meri močno upirala napovedim strogega emisijskega standarda Euro 7 in napovedi, da bodo po letu 2035 v EU naprodaj le še stoodstotno električna vozila. Se je v Evropi...
  6. Civic

    Prigode v prometu

    Pri povratku v nedeljo iz Kvarnerja sva (da ne drsava vedno istih ovinkov čez Knežak) v Rupi zavila za Kozino ... pripeljeva do meje Pasjak/Starod in manjša kolona (cca 10 avtomobilov) ... ampak gre vse skupaj nekam počasi (2 do 3 minute za en avto) ... ko le prilezeva bližje pa nama je jasno: naš obmejni policist je ob priliki kontrole dokumentov vsakemu vozniku kar čez okence opravil še alkotest ... no vozniki enoslednih vozil pa smo bili spuščeni v SLO brez tega opravila-še kontrole ni bilo, le Nemca na Hondi pred nama je vprašal: "cuzamen?" in on "najn" , potem zapeljem do njega in isto: "A sta skupaj?" ... prikimam in pičiva dalje.
  7. Nisi edini. Tudi meni so poslali obvestilo v sredini decembra 2021, naj se pripeljem na servis še pred novim letom (mazda je my 2019), 1.reg pa konec januarja 2020. Poklical sem jih in servis opravil 21.januarja 2022.
  8. A bi lahko moderator zdužil teme o CX 30, ker bo sicer vse postalo nepregledno. Odpiranje novih tem za vsako malenkost je brez veze ... 😎 .
  9. Civic

    Honda H-RV 2022

    To je pa že druga zgodba ... VIDEO: Honda HR-V RS AUTOBLOG.RS
  10. Civic

    Mazda 6

    Ništa od nove Mazde 6 sa zadnjim pogonom AUTOBLOG.RS Mazda je sa krosoverom CX-60 predstavila prvi od nekoliko modela sledeće generacije koji će koristiti novu platformu Skyactiv Multi Solution 😤🙁🙁🙁
  11. Civic

    Mazda CX-60

    https://www.carscoops.com/2022/03/the-mazda-cx-60-gets-unveiled-in-all-of-its-luxurious-glory/ Ne vem no, ampak meni se zdi CX 50 za US trg bolj posrečena po obliki.
  12. Civic

    Honda H-RV 2022

    Honda HR-V :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Honda HR-V Elegance HIBRID 1.5 I-MMD ELEGANCE - TOP, letnik:2022,30040 EUR :: www.Avto.net :: A ti bučmani sploh vedo kaj prodajajo?
  13. Civic

    Honda H-RV 2022

    Moje skromno mnenje: v garaži so bile do sedaj tri Honde civic: 3., 8. in 9. generacija ... 3.gen. (1.5 GTi) je bila made in J in delala brez vsakršnih težav; ostali dve pa sta bili 1.8 in made in UK ... mehanika ok, le vse skupaj je bilo bolj neprecizno sestavljeno (posebno zadnja se ni prav hvalila s spoji karoserije). Ja HR V ... oblika je stvar okusa; meni ni ravno grda (vsaj po slikah) ... moti pa me pogon in neizbira le tega. Če bi npr. porabili 1.5 T iz obstoječe serije civica in ročni menjalnik ter zmetali ven vso hibridno šaro bi bil čisto ok in tudi nekaj tisoč € cenejši.
  14. Civic

    Honda H-RV 2022

    No pa je pri nas ... Hondin priljubljeni SUV v novi preobleki WWW.ZURNAL24.SI Honda je začela v Sloveniji prodajati svojega novega hibridnega križanca, hondo HR-V tretje generacije, za katero pravijo, da je povsem drugačna od uspešne predhodnice.
  15. Civic

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    Ja. Bo treba s5 ramo nastavit 🙁.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.