Dejan Pavlovic Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Doka?i.Neverjamemo ti bi te vzel sabo drugi?.. sj ve? ka pravjo.. ve? jih je.. lep?e je:) a na ?alost mam sam dva sede?a.. ma? prov jures.. prej povej kdaj ma? plan z njo.. da si noumo u zele skakal.. mormo delit fantje:) A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Jzt sm dal na miato itak od bmwja znak, tko da bo ?ist obi?na ?vaba jutr, pol ji pa povem da to je ubistvu japonec. Upam da me ne skensla, ker mi je res v?e? Bom pa poro?al definitivno...
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Ker je gretje za doplacat, v miati se pa ze na toplo vsede....pa ne mislim na sedez...Ja fantje ta teden je zgleda vroca..... Seveda je vro?a temaSe je tebi tudi podobna situacija dogodila? bi te vzel sabo drugi?.. sj ve? ka pravjo.. ve? jih je.. lep?e je:) a na ?alost mam sam dva sede?a.ma? prov jures.. prej povej kdaj ma? plan z njo.. da si noumo u zele skakal.. mormo delit fantje:) Res, ta avto?k ima le 2 sede?a (1+1) Jzt sm dal na miato itak od bmwja znak, tko da bo ?ist obi?na ?vaba jutr, pol ji pa povem da to je ubistvu japonec. Upam da me ne skensla, ker mi je res v?e? Bom pa poro?al definitivno... Haha.Upam,da ti bo to lepa avto?olaSkratka poro?aj Jaz sem rent a car najel...BMW baby, ni za rizkirat...Ti pa glej da bos upravicil svoje ime na njej g. Wank me please Aja?Tudi ti poro?aj
Dejan Pavlovic Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 zj pa en tak ?is obi?n upra?anje.. mal bl resn in realn glede na par strani postov v tvoji ''zalezovalski'' temi... ?lovek ma? ti LAJF? se poslavlam od te teme ker je pa res ?e vse ratal kr neki.. v ?tartu si bil ?e sme?n in zanimiv.. sm zj.. damn ?lovek.. upam da saj ve? kako ?enska zgleda v realnosti in ne v neki ?tirikotni stvari.. u?ivejte A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 zj pa en tak ?is obi?n upra?anje.. mal bl resn in realn glede na par strani postov v tvoji ''zalezovalski'' temi... ?lovek ma? ti LAJF?se poslavlam od te teme ker je pa res ?e vse ratal kr neki.. v ?tartu si bil ?e sme?n in zanimiv.. sm zj.. damn ?lovek.. upam da saj ve? kako ?enska zgleda v realnosti in ne v neki ?tirikotni stvari..u?ivejte A tema je po tvoje zalezovalska?Itak da imam LAJF in vem kako zadeva izgleda v realnosti?eli? do?iveti to izku?njo,ki jo je moj prijatelj? Ej sej na tvojo miato tud pade, sam prkolco si nabav To ji ne di?i.Va?no da je hud car in vila, pa da ne govorimo o dobrih restavracijah
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 A jo ti mogo?e pozna?? ?al ne Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 ?al ne Bi jo rad spoznal,kajne?
canyon Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Bi jo rad spoznal,kajne? za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden A se ?eli? ope?i, kot se je moj prijatelj?Le kaj vidi? tako posebnega na njej?
canyon Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 A se ?eli? ope?i, kot se je moj prijatelj?Le kaj vidi? tako posebnega na njej? ej nevem sam mene je tok zatrgal da ?e sam nevem kva me je doletel ... sej ve? kva pravjo dokler se ne ope?e? ne mor? vedt ... Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 ej nevem sam mene je tok zatrgal da ?e sam nevem kva me je doletel ... sej ve? kva pravjo dokler se ne ope?e? ne mor? vedt ... Te razumem,samo ne mi potem jokat in stokat da se ti je to zgodilo.Daj odkrito povej kaj te mu?i
canyon Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Te razumem,samo ne mi potem jokat in stokat da se ti je to zgodilo.Daj odkrito povej kaj te mu?i ah ne ... lej sej ve? kako je usaka ?ola neki stane .... mene ?ist n? ne mus jst sm sam in love Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 ah ne ... lej sej ve? kako je usaka ?ola neki stane .... mene ?ist n? ne mus jst sm sam in love Itak da dr?i ta pregovorZresni se no,ne bodi ?e ti otro?ji A ni bolje ?
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Bi jo rad spoznal,kajne? ne hvala, take nebi mel niti, da mi cune pere pa lika, kaj ?ele za kej druga Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 ne hvala, take nebi mel niti, da mi cune pere pa lika, kaj ?ele za kej druga No vidi?Samo kaj te pa tako mu?i?
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 No vidi?Samo kaj te pa tako mu?i? Mene? Mene ?ist n?, zakaj naj bi mene kej mu?lo? Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Konc tedna bo hmal tuki, dejte se ?e zment za ta urnik no "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Mene? Mene ?ist n?, zakaj naj bi mene kej mu?lo? Kaj mi pa potem govori?,bodi resen,ipd...?
Deeyan Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Kaj mi pa potem govori?,bodi resen,ipd...? narobe si razumel!... reku sm v smislu, kako nej bo pol ?lovk dons resn ?e so babe take... Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 24. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 narobe si razumel!... reku sm v smislu, kako nej bo pol ?lovk dons resn ?e so babe take... Pa tako povej.Itak da nemore? biti resen, ?e so bakice take danesPovrh vsega pa se ?e ?opirajo z vsemi ?avbami Pa ne zaveda se kaj po?ne
g.Wankel Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto
DonFelipe Napisano 25. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto Si se nalezel od njega?Samo ne mi potem jokat in stokat.Poro?aj kako je bilo.
DonFelipe Napisano 25. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 A veste kaj sem pa danes ?e izvedel?
Symon Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 A veste kaj sem pa danes ?e izvedel? Ne vemo, dj hitr napi?!
iceman22 Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 A veste kaj sem pa danes ?e izvedel? dj povej... www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo