Gost Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Na?el sem dobro kamero za avto cena / kvaliteta....kdo zainteresiran? Youtube (dajte na 720 ali 1080) Cena kitajska:http://www.ebay.de/itm/2-5-1080p-F900LHD-C...#ht_3451wt_1271 Nem?ija: http://www.ebay.de/itm/Full-HD-1080P-2-5-c...=item19d48af577 Za ve? kosov se spla?a nem?ija, ker ne bo carine in manj?amo po?tnino Citiraj
adormi11 Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 ?e se bo naro?alo, sem zraven Citiraj
Boss Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 ?e bomo naro?ali sem zraven Citiraj
rendy Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 ?e bomo naro?ali sem zraven Citiraj
Baby Viper Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 1. jures 2. rendy 3. boss 4. adormi 5. baby viper Malo manj?a bi sicer lahko bla, ampak se jo bo ?e nekam skril Aja pa opazu sm, da obstajata srebrna in ?rna verzija..se bo naro?alo samo eno barvo? No,?e bi blo mo?no dobit ?rno bi blo supr, ?e ne pa tut ok Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Alex Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 bom fpra?al. ja malo je velika ampak moja sedaj?na se lepo skrije pod ?peglom - mi?ljena je tudi kot foto ?emu to pravzaprav slu?i za snemanje prometa pred seboj? Citiraj
jstdoma Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 1. jures 2. rendy 3. boss 4. adormi 5. baby viper 6. jstdoma Citiraj
Boss Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 ?emu to pravzaprav slu?i za snemanje prometa pred seboj? Nikoli ne ve? kdaj ti prav pride - kako bo? recimo v primeru karambola dokazal, da si ti ?el ?ez zeleno, drugi pa ?ez rde?o in da ni bilo ravno obratno? Citiraj
Jest Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Nikoli ne ve? kdaj ti prav pride - kako bo? recimo v primeru karambola dokazal, da si ti ?el ?ez zeleno, drugi pa ?ez rde?o in da ni bilo ravno obratno? Na sodiscu itak dvomim, da to velja kot dokaz... Zna pa pomagati pri razjasnjevanju okoliscin... Tale je res "krampasta" ... Je pa poceni in kot kaze celo zna sproducirati uporabne posnetke... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 4. november, 2012 Prijavi Napisano 4. november, 2012 Na sodiscu itak dvomim, da to velja kot dokaz... Zna pa pomagati pri razjasnjevanju okoliscin... Sej kle je fora - ti s posnetkom ne dokazuje? tuje krivde ampak svojo nedol?nost. Ker si snemal si bil tudi seznanjen s tem, da se snema in je to dovolj. Se pravi, ?e pride do te?av pri dokazovanju samo prilo?i? posnetek, kjer se sklicuje? edino in samo na to, da si peljal skozi zeleno. Kaj se je pa pol dogajalo bo pa sodi??e odlo?ilo in si popolnoma krit. Citiraj
kowkele Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM2. rendy3. boss4. adormi5. baby viper6. jstdoma7.kowkele Citiraj
Baby Viper Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy 3. boss 4. adormi 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma 7.kowkele Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jxl Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 hm..... me 2 me 2 me 2 Upam da se da normalno skrit 3:) Pa da napajanje nekje mim sipe peles ... ne dami bo visel tam Citiraj
jxl Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Kok bo tole doktoracija namontirat nekam kje bo lahko konstantno priklopljena. Po drugi strani me pa malce moti da bo sel vti? za 12V Bo treba kak spliter al neki. Je kdo ze doktoriru kej okol tega? Skrit recimo napajalni kabel nekje? Mislim v kolikor je mega komplikacija pa se ne da uredit nekak spodobno ... pol mogo?e raj niti nebi mel kamere ... je vseen pol ?e si na GPSu vklopim snemanje Citiraj
jxl Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Alora. Kaj pa tisti ki imamo pomisleke, lahko mogo?e nekdo ki je to dal ?e ?ez pove svoje mnenje in izku?nje. Kako pa vam jo rata pritrdit nad ogledalo oz. pod le tega? Citiraj
Sirius Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy 3. boss 4. adormi 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma 7.kowkele 8. sirius Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Jest Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Alora. Kaj pa tisti ki imamo pomisleke, lahko mogo?e nekdo ki je to dal ?e ?ez pove svoje mnenje in izku?nje. Kako pa vam jo rata pritrdit nad ogledalo oz. pod le tega? Kabel se da lepo skriti v rob vetrobranskega stekla, kjer je guma ... Sicer imam jaz tako, da je manj vpadljiva ... ampak kabliranje je itak enako ... Imam speljano za gumo na denso stran, potem pa spodaj pod armaturo dalje do vticnice ... Pri meni od zunaj izgleda takole (model kamere je Black Vue DVR-400G-HD): Smo imeli pa pred casom debato o teh kamerah tukaj >> http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9292 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy 3. boss - POTRJUJEM 4. adormi 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma 7. kowkele 8. sirius - POTRJUJEM Sirius sem te popravil, da bo la?je pregledno. Citiraj
jstdoma Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy 3. boss - POTRJUJEM 4. adormi 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma - POTRJUJEM 7. kowkele 8. sirius - POTRJUJEM Citiraj
rendy Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy - POTRJUJEM 3. boss - POTRJUJEM 4. adormi 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma - POTRJUJEM 7. kowkele 8. sirius - POTRJUJEM Citiraj
adormi11 Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy - POTRJUJEM 3. boss - POTRJUJEM 4. adormi - POTRJUJEM 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma - POTRJUJEM 7. kowkele 8. sirius - POTRJUJEM Citiraj
kowkele Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 1. jures - POTRJUJEM 2. rendy - POTRJUJEM 3. boss - POTRJUJEM 4. adormi - POTRJUJEM 5. baby viper - POTRJUJEM 6. jstdoma - POTRJUJEM 7. kowkele - POTRJUJEM 8. sirius - POTRJUJEM Citiraj
Boss Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Ti jih kr devet vzem... tisto bo? prodal, kot bi mignil. Citiraj
Jest Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Bom jest eno vzel... ce je ne bo kdo drug ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.