Turbo Lumpi Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Aha. No pa za?nimo: Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice. Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno: Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice. To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite Citiraj
Z M A J Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Aha. No pa za?nimo: Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice. Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno:Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice. To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite Razturil si, tvoja spominska kartica nima ve? roka trajanja od zlate ribce. @Lojz, katero verzijo te popularne igre bi torej ti izbral? Ali pa da obe proba? in potem PORO?A??! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo Negativno presene?enje se na?eloma imenuje razo?aranje. @Lojz, katera opcija bi ti bila sicer ljub?a? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e je taprav cvi?kera? bi se mogu odlo?it za mu?ko varianto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.