Gustav Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 A ima kdo kako idejo kje bi dobil karton za pokrivanje po tleh? Lahko je tudi debelej?i papir. Rabim pa tega 200 kvadratnih metrov kar ni tko malo, da bi hodil po trgovinah in prosja?il ?katle. Sem klical na koli?evo in so me samo debelo gledali. Najbolj?e bi bilo dobiti karton v zavitkih, sevede ni problem niti ?e je v plo??ah. Hvala za nasvete..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
g.Wankel Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Kaj pa Duropack oz. Valkarton v logatcu? Citiraj
jures Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 A ima kdo kako idejo kje bi dobil karton za pokrivanje po tleh? Lahko je tudi debelej?i papir. Rabim pa tega 200 kvadratnih metrov kar ni tko malo, da bi hodil po trgovinah in prosja?il ?katle.Sem klical na koli?evo in so me samo debelo gledali. Najbolj?e bi bilo dobiti karton v zavitkih, sevede ni problem niti ?e je v plo??ah. Hvala za nasvete..... i??i tega valovitega, kak valkarton - duropack ali embala?a jamnikhttp://www.likovni-material.si/artikli.php...&artikel=68 http://www.pickpack-shop.si/skupine/19/karton Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 kaj pa filc ?? ?e mal bl trpe?en je nakonc ga pa ?e lahko zrola? nazaj in uporabi? za drugi?. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 kaj pa filc ?? ?e mal bl trpe?en je nakonc ga pa ?e lahko zrola? nazaj in uporabi? za drugi?. Ce farbas je loh zopen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Pa najlon folija? 20 kvadratov je pol evra - ?e se prav spomnim... Citiraj
jures Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Al pa polivinil v roli tud Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 4. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2013 Filc je ok samo pomojem drsi. Enako folija. Rad bi pokril talne obloge, ker se bo ?e belilo in montiralo vti?nice in kaj jaz vem kaj ?e vse, torej neka orenk za??ita tal. Valovita lepenka je kul, samo dobit hudi?a, to je problem. Poleg tega imam vseeno plan pod lepenko dati filc tam kjer se bo najve? hodilo. Bom jutri preklical ?e par kartonarjev. Pomojem bi bilo to itak najceneje pri kakem privatniku - pr velkih firmah je to te?ko ven spravt. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 pocen je tudi una polivinilasta pena, ki se daje pod laminate. Pa ?e enostavno jo razpotegne? in pritrdi?. Citiraj
Slivka Napisano 5. junij, 2013 Prijavi Napisano 5. junij, 2013 Poskusi ?e pri Kartona?i Munih iz Kanala. Sicer pa: kakorkoli bo? pokril in za??itil, se bo zgodilo nekaj, da bo? imel nazadnje flek tam, kjer je najmanj treba... Citiraj
mazdaman Napisano 5. junij, 2013 Prijavi Napisano 5. junij, 2013 Pri vseh kartonarjih bo? moral pla?ati, ker to je njihov produkt, ki ga prodajajo. Svak nosi domov iz trgovine kartone velikosti palete, ki jo imajo vi?ek in se smatra kot odpadek, tako, da je najbolje da se sprehodi? po trgovinah in malo skopaj zbere?. Nekaj 10 m2 imam mogo?e ?e doma ampak bi moral potem priti v Haloze po njih. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
canyon Napisano 5. junij, 2013 Prijavi Napisano 5. junij, 2013 Poleg tega imam vseeno plan pod lepenko dati filc tam kjer se bo najve? hodilo.?e ga bo? rabu kej me kontakteri na zs k ti ga lohk mal bl cnej zrihtam direkt iz fabrke =) Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Gustav Napisano 6. junij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2013 ?e ga bo? rabu kej me kontakteri na zs k ti ga lohk mal bl cnej zrihtam direkt iz fabrke =) Hvala, mi ga je ?e nekaj ostalo od betona? okol bajte - sem ga pa dobil kar dosti ugodno. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.