Stellca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz imam tudi izgleda tako sreco da ko grem proti primorski, da ni ravno tako grozno... Je pa tudi res, da recimo danes mi niti na kraj pameti ne pride, da bi sel proti gorenjski, ker vsi rinejo na Brezje ...
-
Moram rečt, da smo dobili super člana na M. forum. Marsikoga zna potegnit iz kakih težav, ki jih ima na mototju....
-
Jaz že dolgo nisem stal nikjer, ker se mal prilagajam, seveda če je možno. Tko, da pač sem sprejel ameriški "nine to five" delovnik in mi to dnevno vsaj pol ure ali še več časa prihrani na cestah. Še 1x poudarjam... če je možno oziroma če se da drugače se splača prilagajat. Sem rabil 10 let, da sem prepričal starša, da upokojencem ni treba ob 8-ih z avtom na cesto, ampak, da naj gresta uro kasneje. Sta končno ugotovila, da je takrat pa že čist prijetno. Žal pa marsikomu taka logika pač nikoli ne kapne in se držijo ustaljenih praks pa četudi so slabe. Še enkrat... govorim o tistih, ki si lahko to enostavno prilagodijo in ne o tistih, ki pač ne morejo.
-
Ja pod njegovo komando je tud to čist možno. Pr njem samo kimavčki in upognjenčki prosperirajo.
-
Meni je škoda, da ne obstaja še nek tretji, npr. Drnovšek verzija 2, ker tistega bi z veseljem šel volit, tule pa izbiranje med slabim, slabšim in najslabšim mi pa ni ni tako simpatična.
-
Priporočeno sporočilo