Stellca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdravo potrebujem pomoč pri izklopu imobilizatorja, pri izstopu iz avta sem imel ključ v žepu avto ni bil ugašen pri vstopu nazaj ko sem štartal ključa ni zaznalo in mi je zaklenilo motor. Ali pozna kdo koga da mi to zadevo uredi. Lp.
-
Pišeš kot preročišče v antični Grčiji. 10 let nazaj guma, si lahko vsak po svoje razlaga. Za mene je to stari model, izgleda, da je za tebe to 10 let nazaj proizvedena guma. Mislim, da te razumem zdaj. Kje lahko kupiš premium 10 let star DOT? Toyo ni premium. Raje grem na javni prevoz, če nimam denarja za kaj boljšega od teh dveh ponujenih opcij. Maš prav. Ta premium se sam pomlajuje. 👍
-
Kaj torej narediti z delnicami Vzajemne? (mimogrede, so popolnoma ignorirali moj izpolnjeni vrnjeni obrazec, ko sem želel, da mi nakažejo tiste fičnike, kot mi pripadajo, nisem želel delnic, haha)? Vzajemna do astronomskih 20 evrov; največja tedenska rast nafte v tem stoletju WWW.RTVSLO.SI Delnice Vzajemne, novinke na borzi, so prvi dan trgovanja dosegle 20 evrov, borzniki so nepremišljene kupce celo osebno klicali in pozivali, naj umaknejo tržno naročilo, da preprečijo nakup po astronomski ceni...
-
Priporočeno sporočilo