Turbo Lumpi Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka Citiraj
qwerty Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka destilirana voda... razdred?i? ene parkrat potem postane pa hlapljiva... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Najboljs je pesek, ki je tut za razlitje olja, posujes pocakas par minut in pometes, to mi na siht dostkrat uporablamo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 21. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Aja, pozabil sem napisat da se je razlila v prtla?niku po preprogi, zato sem omenil preprogo ki je ?e 1 teden mokra. S peskom bom bolj te?ko po preprogi, bom probal destl. vodo Citiraj
Deeyan Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Aja, pozabil sem napisat da se je razlila v prtla?niku po preprogi, zato sem omenil preprogo ki je ?e 1 teden mokra. S peskom bom bolj te?ko po preprogi, bom probal destl. vodo auuuuuuuu ?it! obvezno prever pleh pod preprogo, da ga nebo kej prejedl... nvem js na tvojem mestu bi fliknu to preprogo ven, pa novo not, ker s tam pa dvomim da bo? lohk spravu ven Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 destilirana voda... razdred?i? ene parkrat potem postane pa hlapljiva... zakaj pa destilirana ??? Vzemi posodo z vodo in gobo in spiraj pa spiraj pa ?e malo spiraj da ne bo ve? nevarnosti za raz?iranje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Ker kislina s kamnom v vodi reagira... rabis zato destilirano Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Vro?a voda dela ?ude?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.