SpEkTr Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu. A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja? Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj. Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Dejan, tole je pa res smola, ampak va?no da ni huj?ega. Ve?ina Mazda?ev bi ti priporo?ila AC Tomc, ki je v?asih tudi delal na uradnem Mazda servisu, tako da obvlada zadeve iz Hiro?ime. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 je SpEkTr napisal: Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu. A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja? Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj. torej krije njena zavarovalnica? Pelji k An?etu, dobi? nadomestno. Ti po?ljem cifro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 je SpEkTr napisal: Celje? Vrhnika - ob govoriva o istem Tomcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 3. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2013 A ok, much better. Vidim, da imajo pogodbo z goro :-) A to pomeni, da ne rabim ni? na zav. hodit? Najbr? ne. Imam evropsko poro?ilo izpolnjeno. Citiraj
jures Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 je SpEkTr napisal: A ok, much better. Vidim, da imajo pogodbo z goro :-) A to pomeni, da ne rabim ni? na zav. hodit? Najbr? ne. Imam evropsko poro?ilo izpolnjeno. Pri njemu izpolni? papirje, pooblastilo in naredi vse on - pazi, ?e je povzro?itelj pri drugi zav, mora? izpolniti zahtevek pri njegovi zav. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 3. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2013 Ne, teta ma tudi pri triglavu. Aha, ok to je pol malo bolje, ?e lahko vse tam naredim. Kul Thx Citiraj
SpEkTr Napisano 3. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2013 Faca tale An?e.Evo zmenjeno za jutri, pa bomo vse zrihtal. Poro?am. Citiraj
dady Napisano 8. september, 2013 Prijavi Napisano 8. september, 2013 ?e i??e? na Gorenjskem preveri ?e Breliha v ?kofji Loki katere zavarovalnice pokriva. Kolikor vem se kleparija dela pri Re?ku v ?kofji Loki, ki je za moje pojme najbolj?i klepar v na?i koko?ki. Brelih je drag (?e sam pla?a?), pobarvano pa je dobro, brez razlik v odtenkih. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. september, 2013 Prijavi Napisano 9. september, 2013 je dady napisal: ?e i??e? na Gorenjskem preveri ?e Breliha v ?kofji Loki katere zavarovalnice pokriva. Kolikor vem se kleparija dela pri Re?ku v ?kofji Loki, ki je za moje pojme najbolj?i klepar v na?i koko?ki.Brelih je drag (?e sam pla?a?), pobarvano pa je dobro, brez razlik v odtenkih. Se popolnima strinjam Re?ka poznam ?e 15-20 let. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
J.J. Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 ?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem tko da keep your head up Citiraj
jures Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 je J.J. napisal: ?e ti bo la?je, moja belka ?e eno leto ne ?teje pa je mela barvan ?e prednji odbija?, zadnjega razsutega in barvanega, pa potem spet podrajsanega in barvanega, pa desni bok je bil barvan pa desna zadnja vrata, enkrat menjano sprednjo ?ipo pa ?e enkrat popravljeno isto potem tko da keep your head up Sej Spektr bo kmal.se.prednjega 'poravnal' zdaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 16. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2013 Sej se ne sekiram, samo en kup letanja je. No to pot sem imel zlo mal dela. Je An?e vse zrihtal. Priporo?am. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.