Tomaz1 Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 V?eraj sem menjal akumulator na Mazdi 6 letnik 2009. Po menjavi mi je zme?alo radijske programe in dnevni ?tevec resetiralo na 0, kar sem pri?akoval. Ostalo dela OK. Problem pa je pri navigaciji oz touchscreenu, ki ne deluje oz napi?e da ne more nalo?iti programa in da moram kontaktirat uradni servis. Ali je ?e kdo imel tak problem in kako ste ga re?ili? LP Toma? Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 V?eraj sem menjal akumulator na Mazdi 6 letnik 2009. Po menjavi mi je zme?alo radijske programe in dnevni ?tevec resetiralo na 0, kar sem pri?akoval. Ostalo dela OK. Problem pa je pri navigaciji oz touchscreenu, ki ne deluje oz napi?e da ne more nalo?iti programa in da moram kontaktirat uradni servis. Ali je ?e kdo imel tak problem in kako ste ga re?ili? LP Toma? v settings navigacije mora? povedati kje se nahaja program - program path Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomaz1 Napisano 30. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 v settings navigacije mora? povedati kje se nahaja program - program path Problem je v tem, da ekran ne reagira na dotik. Prikazano je samo sporo?ilo contact dealer....in ?rno ozadje Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Problem je v tem, da ekran ne reagira na dotik. Prikazano je samo sporo?ilo contact dealer....in ?rno ozadje Aja originalna? Verjetno koda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Problemov okrog menjave akumulatorja sem jaz re?il tako, da sem pred menjavo akumulatorja na kable priklju?il polnilec. In ko sem ven vzel akumulator je avto ?e vedno bil priklju?en na 12V. Tako da mi niti avtoradia ni bilo treba ponovno nastavljat! Sicer tebi ta info trenutno ne pomaga ni?, bo mogo?e pa komu drugemu. Citiraj
jures Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Problemov okrog menjave akumulatorja sem jaz re?il tako, da sem pred menjavo akumulatorja na kable priklju?il polnilec.In ko sem ven vzel akumulator je avto ?e vedno bil priklju?en na 12V.Tako da mi niti avtoradia ni bilo treba ponovno nastavljat! Sicer tebi ta info trenutno ne pomaga ni?, bo mogo?e pa komu drugemu. ali kleme, je pa fajn da sta 2 da ni ?vasanja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.