Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Poslu?am svojo himno, ki jo posve?am vsem poro?enim mo?kih tega foruma;

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Ko smo bili mal?ek mlaj?i, je bila tale aktualna;

Napisano

Ob plesni glasbi iz 90-ih mi ?as presneto hitro te?e, npr. tale remix;

Napisano

Ob plesni glasbi iz 90-ih mi ?as presneto hitro te?e, npr. tale remix;

Uuu zmaj si me spomnu na otro?ka leta ko smo celi nori poslu?al 

:D 
Napisano

Eno lu?tno DAMA?O alla Pop design ampak malo bolj na poskok;

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Tole si mislim o dana?njem dnevu in ve?eru, ki se mi ?ele obeta;

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ni glih posko?na, ampak pa super odpoje na?a rojakinja;

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To ti je legenda med lopovi..     Dolenjskim redarjem pred nosom ukradli radar WWW.DNEVNIK.SI Dolenjski redarji so v ponedeljek ostali brez merilnika hitrosti, vrednega okoli 15.000 evrov.  
    • Son kamuflirane, tako, da jih iz zraka neprijatelj ne more opazit. 😊
    • Gledam na google maps bloke pa ne vidim rdečke 😛
    • Pri nas in v razvitem delu EU so stvari kar pošlihtane - beri: piše v aplikaciji, katera polnilnica je prosta in če je kakšna v okvari. Največ jih je v okvari v Črni Gori in Srbiji (po mojih izkušnjah). Glede aplikacij je pa precej preprosto: za po Sloveniji rabiš Gremo na elektriko in Petrol, po tujini pa Ionity ali Tesla in si načeloma 99 % pokrit. Sicer pa na katerikoli polnilnici pristaneš (doma ali v tujini), skeniraš QR-kodo in slediš navodilom ...   Daaaaleeeeč največja težava pri nas pa so bebavi vozniki ICE, ki te polnilnice nonšalatno zaparkirajo. Takega, če ga dobim, vedno podučim, da se mu jaz za par ur ne parkiram na bencinsko in naj tega v bodoče ne počne. V prestolnici je posebej "štala" zvečer, ko se na polnilnice parkirajo blokarji - sem že večkrat razmišljal, da bi poklical redarstvo. Par kazni jih bo menda izučilo. Sicer pa kaka FB skupina, pa se vozniki EV dogovorno parkirajo za kako uro na ponedeljek popoldne pred torkovo podražitvijo goriv. Bi bili takoj po tv, a bi bilo za ozaveščanje glupega folka še največ narejenega.   Da ne bo pomote - tudi do voznikov EV, ki se samo parkirajo na polnilnico pa dejansko ne polnijo, nisem nič bolj prizanesljiv - kvečjemu obratno - tak bi moral vedeti, kakšna je kultura.
    • Če koga zanima, bomo jutri imeli potres v Novi Gorici in sicer z magnitudo 5,1 po Richterjevi lestvici. Ker bo potres močan, bodo posledice (gasili požare, omejevali razlitja nevarnih snovi, iskali pogrešane, oskrbovali ponesrečence in vse ostalo, kar sodi k potresu...) odpravljali vse do nedelje. Upam, da so ekipe pripravljene boljše kot DARS in da jih ne bo presenetilo kot DARSovce sneg...      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.