Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Uuu, moj najljubši  band. :punk:

Bil sem že na 4 njihovih koncertih plus 2 x na samostojnem Milles Kennedy- jevem. Junija, 23.06.2022 grem zopet v Bologno na njegov samostojen koncert. V živo so še boljši kot na ploščah. 

Screenshot_20211209-204606__01.jpg

• 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je FuManchu napisal:

:punk: trikrat sem bil na koncertu. Zakon. 

Popravljeno od Alex

Napisano

Glede na zaključek stare mame, mi trenutno tole najbolj paše ...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nek drugačen stil, a kar zanimiva glasba, predvsem pa me pomirja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Dober je bil tist, ki je taka krožišča skontruriral, da delujejo kot je treba.... 
    • - "Šefica, a mi lahko podate tisti šop ključev, ki visi tam, prosim."    
    • Se peljeta mož in žena z avtom pa žena kar naenkrat reče, da želi ločitev. Mož je tiho in samo pospeši z 90 na 110 km/h. Žena nadaljuje, da želi hišo. Mož je še vedno tiho in samo počasi pospeši na 130 km/h. Žena nadaljuje in reče, da bi obdržala tudi avto pa vikend in ves denar na banki. Mož tiho in mirno pospešuje vse do 150 km/h. Pa ga žena vpraša: - "Kaj pa ti želiš?" - "V bistvu to že imam, namreč možnost, da kar med vožnjo izklopim sopotnikov air-bag..."
    • Te gume so po mokrem recept ta razbit avto. Ne vem, zakaj jih v Evropi ne prepovedo. In oni jih še tlačijo na premium cx30. 😕        
    • Gresta zvečer mož in žena v posteljo. On prižge lučko in začne brati knjigo, medtem ko ona leži zraven njega. Čez nekaj časa jo začne mož otipavati med nogami, in to kar nekaj časa, tako da je žena že čisto mokra. Ona vstane in se začne slačiti, mož pa jo prav neumno pogleda in vpraša: - "Ja, kaj pa zdaj delaš?" - "Ja, a ne bova seksala?" - "Ah, daj, nehaj, no, jaz sem samo malo prst namočil, da laže list obrnem..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.