Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Mal nostalgije. Sicer sem zaprisežen roker in ljubitelj pink floydov, ampak včasih mi zapaše tudi kaj takega iz preteklosti.

Napisano

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Napisano

Napisano

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano

• 2 tedna kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
Napisano

Ena boljših izvedb tega komada👍...samo na Asia Tour Limited Edition izdaji albuma.

IMG_20250321_182254.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

od 1:05 minute naprej ko se začne komad, posebi drug del mi je cool, fant kar obvlada bobnanje

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

• 4 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz sem na zadnje vzel K4 home control, zdaj po nekaj pranjih za moje potrebd zadošča, dal sem pa potem 280€ v gitasu kr.....prodajalec mi je rekel da je to hobby program in da s to serijo ni priporočljivo delati več kot 30min brez da bi se vmes vsaj malo ustavil zaradi pumpe, kar pa za pranje avta ali rolet niti ne rabim...kar mi je ok ker k4 nima premočnega pritiska lahko uporabljam vedno max za avto ali zaluzije (kolega ima k7 in tam pravi da mora že paziti na pritisk, sploh za avto), tudi prane plošče lepo opere z nastavkom ki dela "vrtinec"....za enkrat sem za moje potrebe zadovoljen....2leti garancije, in kot je rekel prodajalec bi ob normalni uporabi (ne zdaj neka heavy duty celodnevna uporaba) zadeva morala funcionirati....za moje potrebe se mi ni zdelo vredno dajati za k7 še 1x več. ..
    • Če bi dali zakonsko omejitev na 350W bi ravno pravo hitrost imeli.... 
    • To sem tudi jaz našel ja, bila pa je poslana iz Češke... Tak da češka roka  Pa za mene bo že
    • Kaj Mazda uradno predlaga kako pravilno narediti break in motorja...? Piše to v navodilih?   Meni je prodajalec rekel, da ni nič predpisano.   Jaz sem jo sicer hotel razvajat 😀 do 1500 km. Morda malo podaljšam.
    • A je bila tukaj diskusija o Karcher visokotlačnih čistilcih, da so vam neki o-ringi al kaj v pištolah ostajal? 🤔 Iščem neko pametno hobi varianto, za nekih dobrih 200, mogoče 300€, bi pa vseeno rad, da mi opere kak mah z betona, pa mušice in svinjarijo z avta kolikor toliko normalno. Kak predlog? Žal nimam občutka koliko wattov, al pa barov je nekak minimalno zaželjenih za take zadeve, zato vprašam. Opazil sem neke Karcherje K3, K4, z raznimi kul dodatki, samo se ne bi zajebaval s kakimi čudno narejenimi nastavki in tesnili, ki razpadajo. Če se mi ne bi zdelo, da sem nekaj bral na to temo, bi verjetno vzel. Gledam še Stanley, njihova Fatmax serija mi tudi deluje nekako ok. Hvala za nasvete
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.