Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Damjan Murko - sre?en ker sem mo?ki <_<:hohoho:

No ja proti temule kar bote zdele sli?al, grem raj tja kjer Murke cveto, oz. pojo! :P

Bednica ena, brez posluha, tkole bi lohk folk mu?li! :ninja::blush:

http://poptv.si/multimedia/sanja-grohar-the-one.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

METALLICA-black album. :punk:

sam ta album pomojem poznam naprej nazaj levo desno...sem prakticno z njim odrascal

se prav spomnim, ko sem v istanbulu prvic slisal enter sandman...se bolj spomnim tega kot pa kaksen prvi poljub al karkol :D

pol sele sem pogruntal se ostale albume metallice...na celu z master of puppets pa ride the lightning :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jst si pa vrtim novi album U2 - No Line On The Horizon, pa morm re?t, da me je zelo navdu?il! :bravo: Bono in Edge legende!!

Napisano

jst si pa vrtim novi album U2 - No Line On The Horizon, pa morm re?t, da me je zelo navdu?il! :bravo: Bono in Edge legende!!

Jaz se pripravljam za njihov koncert in poslu?am ta album ?e kar nekaj ?asa.

Res je mega. :bravo:

Napisano

gospa Raca - Poker fejs :D

Napisano

Jaz se pripravljam za njihov koncert in poslu?am ta album ?e kar nekaj ?asa.

Res je mega. :bravo:

pomoje bo noroooo :bravo:

Napisano

Predizbor evrovizije (tko povr?no), pa me je v par minutah za?ela glava bolet, grem raj kr le?at! <_<:ninja:

Napisano

trenutno ?efa na telefonu....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Reporter Milan - Radio City! :P

Napisano

Domain - Day Tripper

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Eno te?no nepote?eno baburo, k mi histerira po telefonu....

*klik*

sem moral prekiniti linijo, ker kar je pa preve? je pa preve?... :blush:

33112_1.png

Napisano

Eno te?no nepote?eno baburo, k mi histerira po telefonu....

*klik*

sem moral prekiniti linijo, ker kar je pa preve? je pa preve?... :blush:

glej kdaj si oddal post :P

v igri so bile sekunde.....

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Zmagovalno pesem Evrosonga, pa se mi lih ne dopade, niti mal! <_<:blush::whatever:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Springstin - Bradrs in arms! :bravo:

Napisano

Mo?no! :P

Zdele pa Moulin Rouge - Ne kli?i zvezde z neba :bravo:

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Pet Shop Boys - Did you see me coming

Napisano

Megadeth: Sweating Bullets

:punk:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Bom povedal tudi svojo prigodo   Med covidom sem se selil s CX-3 iz stanovanja v LJ   Ko sem odmontiral 4 vijake iz navadnega pisarniškega stola, jih nisem imel kam dat, in sem jih pospravil kar v paket gedor, da se ne izgubijo, ker so bili edina taka mini stvarca... Gedore sem pa pospravil nazaj v prtljažnik (spodnje dno) od CX-3, ker to skos vozim sabo   Potem ko sem sestavljal stol po par dnevih se nikakor nisem mogel spomnit, kje so ti vijaki, razbijal sem si glavo ker vem, da sem jih nekam skrbno shranil... in pravo težavo sem imel tudi najdt take vijake kot nadomestilo..skratka sem rešil po par obiskih trgovin   Potem sem konec leta 2021 CX-3 prodal in isti set gedor samo premaknil v poden od M6 (brez da bi ga odpiral, še papirnato embalažo imam okrog    In nekega lepega dne postavljamo na morju prikolico (verjetno tam 2022 ali 2023 spomladi), pa se nam torx iz boscha zvije, in valda ni panike, mam jaz skos sabo tamale gedore v avtu, tut torx 6 je notr - odprem gedore in ja, notri vijaki od pisarniškega stola  veselje je blo neprecenljivo haha
    • Se bo sam naučil, ne skrbi     Če te jebe, daj kleme dol za 2 uri   Potem pa nazaj vozit, pa bo   Razen če nisi napačen aku kupil 
    • Eno je it delat drugo se športat. Tudi meni so kostni izrastek zrezali na gležnju ven. Delat sem res že šel po 3 tednih. Da me ni jebalo v hribih in pri teku je pa trajalo.
    • Vse dobro ...pol počivat maximalno   Saj si v penziji 👌😁🤣 počasi pol👍😉 Ok..takrat si bil mlajši 👌🤣😁😁😄😄😄  
    • Prvič, ko so mi ga operirali na notranji strani kolena, leta 2014 sem po treh tednih že šel v službo. In ni bilo nikoli nobenih problemov do letos.  Upam, da, bo tudi tokrat enako. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.