Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ni potrebno protestirat, ker žensko bo policija "obdelala". Če bi pa to ciganka naredila, bi pa s kraja nesreče pobegnila, policija ne bi imela pristojnosti to preiskat in ne bi imela pristojnosti iti v cigansko naselje pogledat, kateri avto ima posledice trka. In tudi, če bi preiskava kam štartala, bi šla v smeri, da je otrok sam kriv, ker je tako nesrečno padel, ko se ga je ona samo malo dotaknila. In to je problem in proti temu se protestira...
-
Ja na dober dan tut moja šestica pije 7. 😄 Na kakih sobotnih avtocestnih turah mogoče. Sicer sem pa bližje 9, po tej ljubljanski obvoznici in jajcanju ob končnicah 🙄in mislu bi si, da je tut tvoj Z4 večino časa tam tam s porabo. Samo, da je užitek v vožnji pri tvojem večji. Jst pa vozm zgolj supr avto, k je len k prasica. Zarad mene, če bi biu 10, sam, naj se premakne hudič. Tko, da tut jst se nagibam počas k švabom.
-
Ma jaz je včeraj nisem spravil pod 8.5 konstantno iz Verda do Logatca. Dacio mam pa na 5.5 na istih relacijah Z4 ma lahko 7 litrov, če ima dober dan, pa greš na neko dolgo avtocestno furo.
-
Lani smo marca novega kupili na firmi in ne tako zelo oskubljene variante. Do danes 45.000 prevoženih, brez kakih posebnosti, edin mal preveč olja papca. Poraba je 7.2-7.4 Če z4 pije 7 litrov, potem si bom še sam enga omislu 😁
-
Za take stvari se tudi protestira v NM, ali so samo cigančki problem? https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prometna-nesreca-v-novem-mestu.html
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.