Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,6k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Extreme na koncertu v Milanu. IMG_20231216_204252.jpg Če smo že bili v Milanu pa se je splačalo pogledati tole mojstrovino v živo. 😊

IMG_20231217_093546-01.jpeg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Se kar v redu hiša trese zdajle, s pomočjo tavelikih zvočnikov;

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Do sedaj že mnogo let uporabljam in zvozil različne od Selle Italia, vrhunski in velika izbira za vsak tip "riti" in vrsto vožnje (cestna, mtb, gravel...). Sedež je ena najbolj pomembnih komponent... Priporočam ti model z "luknjo na sredi", da razbremeni "jaj...", vsaj meni zelo paše, vendar ni vsaka luknja enaka... In zelo pomembna je dejansko pravilna širina sedeža, dolžina, oblika... glede na tvojo "anatomijo" . Veliko jih na splošno misli, da širši in bolj mehek kot je sedež, bolj bo udoben, za daljše vožnje je ravno obratno...  Je pa res, da je izredno težko dobiti sedež, da ti bo res "pasal", jih moraš ogromno sprobati. V glavnem, jaz sem v enem obdobju skoraj doktoriral na tem 😁 
    • Vodnik pred Tourom: Favoriti, ključne etape in ščepec bogate zgodovine WWW.RTVSLO.SI V Lillu se bo v soboto začela 112. Dirka po Franciji, kjer bo najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar napadal že svojo četrto zmago...  
    • Hehehe… ta robnik ni pri meni… to je pri maminem sosedu… Tam sem parkiral, ker pri mami ni bilo prostora …   Drugace se pa gume OK peljejo… po prvih cca. 40 narejenih km… 
    • Smola, upam da bo naslednjič bp. Bi pa jaz vsekakor zbrusil/odrezal tisti robnik, sploh zdaj ko bodo nove gume ...👍
    • Mislim, da sonce žge tud u Čepovanu
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.