jures Napisano 4. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 http://m.sgcarmart.com/new_cars/review.php?CarCode=11113 Ce das na read more je vec kot 50% v what I dont like, hlajenje zadnjega dela avta....nekdo je celo napisal da je vgradil dodaten ventilator.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Jaooo kakemoram poslusat. Prave a ke to storije. No sj vcas vam pa clo rata Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 5. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Klop tisina. To si sedaj copata brez besede! Alivka pokazi tole mamico....danes sem zacel mal se igrat in ugotovil da je avtomatska klima v bistvu rocna....Nekako od avtomatske pricakujes da ce nastavis 20 da bo shladilo na 20..... Ja bravo, lahko se igras z ventilacijo ampak no way ker iz sob piha 15! Sele ko das na min 15 notranje je na sobah 10!Vzami si 6 minut in poglej....Skratka stalno je treba imeri na 15 in rocno upravljat ventilacijo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Nekako od avtomatske pricakujes da ce nastavis 20 da bo shladilo na 20..... Noja... tisto, kar kaze displej ni temperatura, ki piha direktno na sobah... ampak je zeljena temperatura v kabini (spredaj) ... Kako hladno pa piha pa je odvisno od tega, koliko je kabina razgreta... in koliksna je zunanja temperatura... Jaz sem recimo vceraj, ko je bilo vroce, imel nastavljeno na 22 stopinj in sem nekaj saril po radiu... pa me je cez cas zacelo ze psoteno zebsti v roko... Tam je pomoje ven pihalo manj kot 10 stopinj ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Se strinjam ampak v avtu je bilo 55C (sonce je bilo za oblaki) Takrat pricakujem da avto sam sopa najhladnejsi zrak mozno, in ko se bliza zeljeni temperaturi zacne dvigat temp pihanega zraka. Pri meni piha tak leden samo ?e sam dam na 15 ne glede na razmere, ker ko pride? v avto v btcju po 8 urnem ?ganju na soncu, klima piha s sapico, ki je ne ?uti?....Sedaj vozim senzor s seboj in sem takoj opazil da nekaj ne stima, doma pa prilimal senzor na sobo in stestiral v miru ( v vrocem avtu spet) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 ob prihodu v avto, temp 1 je spredaj (s tem da je ve?, ker je bil na zicu, a razlika je enakomerna) a v senci, spodnja pa zadaj. To je bilo danes, ko sonca ni bilo temp doma, s tem da je bila klima na full cel ?as z not temp na 20. Lepo se vidi tudi ?asovna razlika Tako da pod 30 v obla?nem vremenu ni ?lo, pa vse na ful in usmerjeno proti zadku avta.... :ne vem: Sedaj bom pa isto delal s klimo na 15 ves ?as in upa da soncu zunajTester, ki je name??en tako da je odprtina za senzor v senci in se ne dotika ni?esar, v vi?ini vzglavnika na drugi vrsti (ne tretji,....) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Se strinjam ampak v avtu je bilo 55C (sonce je bilo za oblaki) Takrat pricakujem da avto sam sopa najhladnejsi zrak mozno, in ko se bliza zeljeni temperaturi zacne dvigat temp pihanega zraka. Pri meni piha tak leden samo ?e sam dam na 15 ne glede na razmere, ker ko pride? v avto v btcju po 8 urnem ?ganju na soncu, klima piha s sapico, ki je ne ?uti?.... Sedaj vozim senzor s seboj in sem takoj opazil da nekaj ne stima, doma pa prilimal senzor na sobo in stestiral v miru ( v vrocem avtu spet) Kot kaze mogoce kaksen senzor ne deluje OK... oz ne daje pravih podatkov... Meni ponavadi ko je v avtu full vroce... piha na full... in se potem scasoma umiri... Imam pa stalno prizgano klimo na avtomatiko... in nastavljeno na okoli 22 stopinj ... Tako kot ze pri prejsnji sestici... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Kot kaze mogoce kaksen senzor ne deluje OK... oz ne daje pravih podatkov... Meni ponavadi ko je v avtu full vroce... piha na full... in se potem scasoma umiri... Imam pa stalno prizgano klimo na avtomatiko... in nastavljeno na okoli 22 stopinj ... Tako kot ze pri prejsnji sestici... delam na tem.....ampak gretje dela pa v nulo.....potem takem bi tudi tu moral lagati in greti manj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Bom pokazal pa bo ?e ona preverila, kako je pa pri nas. Citiraj
SpEkTr Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Jest, ta nova ma sigurno ?e bolj pametne mo?gane glede prezra?evanja :-) Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 danes bo zanimivo od 10:00 se pe?e na soncu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 Ob prihodu v avto in prihodu domov....27 minut hladil z vse na max in notranjim krozenjem, ugotovili smo da sobe hladijo z 10C, ampak ta avto se ne da shladiti. Res da je temp se padala ob prihodu domov. Ampak da rabi 1 uro ali vec za to.... V petek sajbe pa spet test, in potem se noggle ce pridem pod 30C bo zmaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. avgust, 2014 Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 Ma to kr ne morem verjet... jaz pridem do obvoznice (cca 1,5km) pa je temperatura manj kot 25?C. Res pa da avto ni nikoli tako segret kot tvoj - bo? videl, da temne ?ajbe pomagajo konkretno. Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 Se gres peljat? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. avgust, 2014 Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 grem, ?e si ?e zatemnil aja pa nisem mislil, da ti ne verjamem ampk mi vseen ne gre v glavo, da se tvoje kapelce ne da ohladit. Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Danes sva.z mazdico sla na DEFCON 2. Jasen soncen dan, ob prihodu se je poznal odprt sibedah, a vseeno pod 30 utopija....klima skoz na ful in 15 C.... Zato sem.....Izolacija oz imitacija po japonsko] Izolacija po moje Jutri test po stajerki, potem pa DEFCON 3 - sajbe in noggle. Ce pol ne bo pod 25 pa grabn! Ps - zanimivo kako je zroletan in zaliman airbag..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Zjutraj ob 10h brez zatnjenih sip z lahkoto 201 v avtu enakomerno, klima na 15 s smo prvo stopnjo. Zdajle Lasko -Celje - lj z zatnjenimi sipami in klimo celo pot na FULL na 15 se ni dal v avtu manj kot 25C. To je ze cool ampak predstavljajte ai da vam 2 uri v glavo piha klima na full Samo se noggle mi lahko pomaga, to je neverjetno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 25 v avtu je ?isto v redu temperatura? Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 25 v avtu je ?isto v redu temperatura?25 je ok, ampak feeling je la?en ?e klima spredaj buta na ful. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Doma s 36C.....niti za stopinjo ne pomagajo temne sipe.....Obupal sem, cakam noggle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 hmmm... kaj pa ?e dejansko klima na zmore. A si probal hladit samo z notranjim kro?enjem? Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 hmmm... kaj pa ?e dejansko klima na zmore. A si probal hladit samo z notranjim kro?enjem?vedno samo z notranjim...ne zmore, ker jo premaga segrevanje, na primer v tunelu avto takoj rata fridge.............. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Ne vem, kako se tu na forumu naslavljate, zato bom za?ela takole: gospod, tovari?, znanec,... Jures, opazila sem Va?e posnetke in te?ave s klimo. Pa sem bila bolj pozorna, kako zadeva deluje pri meni. Ste prepri?ani, da Va?a klima deluje dobro? Ker na na?i petki dela super. Sicer leto?nje poletje ni nek hud izziv za klimo, a se opazi, da klima prilagaja temperaturo na nastavljeno. ?im priklopim na avtomatsko, zapre zunanji zrak, za?ne hladiti na polno, ko pa se ohladi, pa za?ne dvigat temperaturo vpiha. In tudi otroci na tretji klopi nehajo jamrati, da jim je vro?e. Je pa res, da piha pa samo spredaj, kar pa ni ravno posre?eno. Sploh na za?etku, ko piha na vso mo? in zelo mrzlo ravno meni v glavo. Res bi morali imeti ?e nekak?en vpih pri zadnjih klopeh, da se malo porazdeli. Malo pomaga, ?e nastavim, da piha v sprednjo ?ipo in nato pod stropom do zadnjih sede?ev, a se za?ne ?ipa od znotraj rositi in u?inek se zmanj?a. No, veliko sre?e pri re?evanju te?av. In, mimo grede, koliko Vas je stala dodatna izolacija stropa?Kje so jo opravili?Koliko ?asa so delali? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Gelipter Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 lp na moji mazda 5 TX plus oprema ?ipe orig.zatemnjene in itd...deluje kiima odli?no na AVTOM. hladi po celotnem avtu ..tudi do prtlja?nega prostora .res da na za?etku malo ve? pol pa postopoma na prvo ?ipo...ko shladi na dolo?eno temperaturo -nastavljeno se preklopi na ECO -delovanje..smo tudi ?tirje ?lani not. pa smo na obali kjer je ve? vlage in topleje kot drugje po SLO. .to so moje izku?nje .tako da ne vem za kaj pri tebe JURE ne deluje kot mora ...kak?ni senzorji v kabini ..pregled klime in komresorja .vrejetno si to ?e pogledal..lp ale? Citiraj
jures Napisano 20. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Klima dela tako kot mora preverjeno. Sicwr pa ne vem zakaj taka debata o avtomatski klimi ce meni ne shladi ko dam ROCNO vse na full...avtomatika tukaj nima veze o tem ko govorite Pac nimate crne barve... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.