Skoči na vsebino

Povabilo za OnePlus 2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e ima kdo v lasti OnePlus mobilnik, bi rabil povabilo za nakup OnePlus 2.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Kolk je cena tega telefona ?

Mogo?e se obdarim s stro?kom ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kaj misli? je vreden tega dnarja (cca 350?+), ni mi sicer treba menjat ker trenutni htc ONE plus, dela brez 1 napake 4 leta.

Napisano

Kaj misli? je vreden tega dnarja (cca 350?+), ni mi sicer treba menjat ker trenutni htc ONE plus, dela brez 1 napake 4 leta.

Kolikor poslusam in berem, so s predhodnikom kar zadovoljni... Kot pisejo pa je tale "dvojka" malo nazadovala... Cas polnjenja je menda se enkrat daljse kot pri prvem OnePlus ... pa nima brezzicnega polnjenja, pa NFCja nima ... ima pa citalec prstnih odtisov in USB-C ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

"Jaz to rabam" ... :) 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ni fora da rabam, ampak mal gledam ?e bi blo kj k mi u u? pade, sicer sem mal u? vrgu na nexus 6, samo se neki "napihujejo" en je ?e clo usekal, pa je za moje pojme eden najbolj?ih andrid ceglov. Sem pa lani na?ikupil GURU G1 white, skor ?abe pa vrhunski telefon ki sicer NI LTE. ostal pa kapo dol, baterija najmanj 5 dni, ?e pa je samo pri?gan in online(da se ne klepeta) 10 dni bp.

Napisano

Ni fora da rabam,...

Sej ni letelo direktno nate... ampak na splosno ... oz. komentar na Juresov post, ki pravi, da danes hocemo imeti vse ... pa tricetrt tega, kar potem kupimo, niti ne rabimo... :) ... Dejansko je to res... ceprav je tako, da nas industrija poskusa prepricati, da vseeno rabimo nekaj, za kar sploh prej nismo vedeli, da obstoja :) ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ampak nexusov 6 pri nas (Telekom) ni ravno za dobiti ali?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Js sem jih par (sicer nexus 5) naro?u kr iz nem?ije dobava  ni problem,garancija tud ne, cena pa 15% cnej kot pri nas z po?tnino !

Napisano

Ja pri nas mora biti ra?un na firmo in pri telekomu imamo neke popuste,.....

Napisano

Ja pri nas mora biti ra?un na firmo in pri telekomu imamo neke popuste,.....

Racun na firmo tudi iz tujine ni problem... pa se vedno zna biti v tujini ceneje, kot pa pri Telekomu z vsemi popusti vred :) ... Pa se z aneksom nisi vezan ... 

EDIT: Sploh pa sedajle gledam... Telekom sploh nima v ponudbi Nexus 6 ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Racun na firmo tudi iz tujine ni problem... pa se vedno zna biti v tujini ceneje, kot pa pri Telekomu z vsemi popusti vred :) ... Pa se z aneksom nisi vezan ... 

EDIT: Sploh pa sedajle gledam... Telekom sploh nima v ponudbi Nexus 6 ... 

noben SLO operater nima nexusa v ponudbi.

kje v tujini ste pa kupovali?

Napisano

?e ima kdo kak?no idejo se priporo?am. I??em telefon, ki omogo?a 2 SIM kartici (na obeh tudi prenos podatkov);

ostali parametri: ca. 5" zaslon; 16GB pomnilnika: 4-jedrni ali ve?

Zaenkrat sem pri Sony Xperia Z3+

Samsunga ne bi; Lenovo omogo?a prenos podatkov samo na eni kartici  :vskalo:

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Hja, res potrebujem prenos podatkov na obeh SIM karticah. Ena je slovenska, druga avstrijska - tako vsaj v Avstriji in Sloveniji nikoli podatkovno ne gostujem - na avstrijski SIM pa imam 100Mb gostovanja vklju?enega, kar v ve?ini primerov zado??a (Hrva?ka, Nem?ija - Srbija je pa itak odklop :zvizga: ).

?e eno vpra?anje: kaj je prednost LTE razen hitrej?ega prenosa podatkov? Je pokritost (zaradi ni?je frekvence) kaj bolj?a kot 3G?

Napisano

Pokritost je slab?a samo je pa prenos bistveno hitrej?i.

33112_1.png

Napisano

Pokritost je slab?a samo je pa prenos bistveno hitrej?i.

Pokritost je vecja... oz. z manj celicami operater lahko pokrije vecje podrocje... Ima pa to slabo lastnost, da zaenkrat omogoca samo prenos podatkov... in se tako zna zgoditi, da podatki sibajo, si pa recimo nedosegljiv, ce ni GSM signala... Ko bo tudi v realnosti zazivel VoLTE (Voice over LTE) pa bo drugace... Vendar bo to se trajalo nekaj casa... Bi rekel, da leto, dve ali vec... ;)

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pokritost je vecja... oz. z manj celicami operater lahko pokrije vecje podrocje... Ima pa to slabo lastnost, da zaenkrat omogoca samo prenos podatkov... in se tako zna zgoditi, da podatki sibajo, si pa recimo nedosegljiv, ce ni GSM signala... Ko bo tudi v realnosti zazivel VoLTE (Voice over LTE) pa bo drugace... Vendar bo to se trajalo nekaj casa... Bi rekel, da leto, dve ali vec... ;)

Telefon samodejno preklaplja med LTE/UMTS/GSM; ?e je na LTE se torej ne more? pogovarjati?

Napisano

Telefon samodejno preklaplja med LTE/UMTS/GSM; ?e je na LTE se torej ne more? pogovarjati?

Ko je na LTE in pride klic, se seja zacasno prekine oz. preklopi na 3,5G/3G/2G ... in se spet nazaj poveze na LTE, ko je glasovni klic koncan ... Ko bodo enkrat operaterji in proizvajalci terminalov pripravljeni na VoLTE (in kot posledica tega se ViLTE - Video over LTE ter VoWiFi - Voice over WiFi)... pa bo to bolj transparentno ... 

http://www.mobile.si/articles/simobil-volte-06-2015.html

lp

Thomas

image.png

Napisano

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

Na ?alost druga SIM podpira samo 2G.

Razumem, da je prenos podatkov mo?en samo po eni kartici hkrati - to mi je razumljivo in tega sem navajen ?e sedaj.

Ali ta Asus omogo?a preklop med karticama ali je res mo?en prenos podatkov samo po eni kartici?

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Thomas a ve? kdaj prihaja Nexus 5X v Telekomove prodajalne?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Še en star...     Žena gre 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najpozneje do polnoči. Ure tečejo, pa tudi martiniji, in žena se pošteno pijana vrne domov ob 4. uri zjutraj. Ko stopi v stanovanje, se oglasi kukavica na uri. Štirikrat naredi ‘kuku’. Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štirikrat ‘kuku’ in da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama ‘zakuka’ še osemkrat. Ponosna, ker se je kljub pijanosti domislila tako dobre rešitve, gre spat. Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. - "Okoli polnoči."  - "Mhm. Draga, rabimo novo uro s kukavico." - "Zakaj pa?" - "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem je rekla "u pič**", potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec, se ji je začelo pa še kolcati..."
    • Danes sem se spet spomnil enega starega, ma meni je dober...       Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali *****. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
    • Na pomolu v Portorožu, polnem turistov, stoji moški in kliče sina, ki brezskrbno čofota po vodi: - "Ibi, komm zum papi!" Mali se ne zmeni zanj in mirno čofota naprej. Možakar povzdigne glas: - "Ibi, komm zum papi!" Spet nobene reakcije, zato možakar še bolj povzdigne glas: - "Ibi, komm sofort zum papi!" Mali čofota naprej, kot da ga ne sliši. Nato se oče razjezi: - "Ibrahim, matertijebem, odmah izlazi iz vode!!!"
    • Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: - "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?" Pa se ena oglasi: - "Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče..." Pa reče starka: - "Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto." Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: - "Kaj, mamca, a vi tudi?" - "Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam..."
    • Railjet Express iz Dunaja v Trst gre mimo Slovenije. Direktni vlak Trst - Budimpešta gre tudi mimo Slovenije. Tudi, kar se letališč tiče, gremo iz Nove Gorice raje v Ronchi ali Celovec kot pa v Ljubljano - več linij in cenejše so... Dvakrat sem eno družino vozil iz Solkana na letališče v Gradec, ker je baje boljše in cenejše kot iz Ljubljane... Pa Celovec, na primer, je malo večje športno letališče, nekaj takega kot Maribor...   Ja, imaš pa do neke mere res: Flixbus pa iz Trsta pelje skozi Slovenijo do Budimpešte, to se pa spomnim, da je bila direktna povezava še kakšen mesec nazaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.