Ne. V vsakem primeru niso normalni tej vozniki teh kao pomembnih ljudi, ko ogrožajo ostale udeležence v prometu. Pa naj bo noter kdor koli, tako prepotentno se ne vozi niti presednice niti nikogar drugega.
Varnostniki ki prevažajo okol varovane osebe, so naučeni, da je edina prava pozicija gasa čist v podnu. Teorija pravi, da je to najvarneje za varovane osebe, ker je težje streljat na njih. Že po zakonu verjetnosti se tak način ne more vedno iziti, pravzaprav je čudno da ni več takih nesreč.
Tudi sam sem za las zgrešil enega takega kljukca dirkača z rdečemodrimi lučmi ko je vsaj 80 pripeljal skozi vhod, kjer vsi vozijo maksimalno 15.
V primeru odvezane precednice je zaj. voznik pred njimi, ker je brez razloga zahodil bremzo - še pri normalni hitrosti vozil za njim bi kar ornk škripalo. In pa seveda sta zaj. varnostnika, oziroma tudi tisti, ki je izumil to doktrino, da se varovane osebe vozijo s polnim gasom.
Jebala jih kitajska roba da jih jebala!
Sem šel kupit svedre. Da ne bo neka šara, vzamem s police Bosch.
Dobro, to je hobi program. Vzamem malo boljše.
Vzamem še boljše.
Isto. Karkoli sem vzel, vse je bilo narejeno na Kitajskem!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.