spet te?eva z dpf
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sedita Janez in Milan za sankam in se pogovarjata: - "Janez, ti lahko nekaj priznam... Ti si prijatelj... Ti me boš razumel." - "Paa, ja, reci." - "Janez, jaz sem gej." - "Ti - gej?" - "Ja, jaz sem gej." - "A imaš ti kakšne obleke od Dolce & Gabbana ali pa od Morro Sartoriale?" - "Ne, nimam." - "Nimaš. Povej mi, ali hodiš na dopust na Havaje?" - "Ne." - "Ne. Povej mi, ali igraš golf?" - "Ne." - "Voziš mogoče Ferrarija po Monte Carlu?" - "Ne. Zakaj pa vse to sprašuješ?" - "Eee, dragi moj Milan, ti nisi noben gej, ti si navaden peder..."
-
Zeleno zavajanje: podjetja sadijo drevesa, da lahko nemoteno onesnažujejo okolje WWW.RTVSLO.SI Bio, naravno, iz recikliranega materiala, prijazno do okolja, brez plinov, sadimo drevesa … Je potrošnik z izbiranjem tako označenih izdelkov del rešitve za ohranjanje okolja ali le žrtev zelenega zavajanja?
-
Bil na Makita servisu...vzel ležaje in ščetke za restavracijo fleksarice...25€...ajd🙄...so pa zelo kvalitetni ležaji😲...samo vrhunski japonski...Koyo (JTEKT),NSK in NTN🧐 Ščetke ne rabim nujno,k so "stare" kot nove...a za 1,95€ z ddv vred sem vzel še ene za rezervo. Mast pa ne bom dal originalno,ampak malce boljšo,k imam doma lih Liqui Moly LM47 +MoS2 (z molibden-disulfidom). Je boljše za hladno orodje...se ne rabi zagreti in tako porazdeliti utekocinjeno mast po menjalniku...ima vsebnost molibdendisulfida,kateri maže tudi "na suho",ker se praktično "zapeče" v površino zobnikov...samo je treba ob vgradnji zobnike lepo namazatii (copič,zobna ščetka ipd.) in dodati še kak pljunek-dva za rezervo. LIQUI MOLY LM 47 Langzeitfett + MoS2 | 400 g | Lithium Fett | Art.-Nr.: 3520 : Amazon.de: Gewerbe, Industrie & Wissenschaft AMZN.EU LIQUI MOLY LM 47 Langzeitfett + MoS2 | 400 g | Lithium Fett | Art.-Nr.: 3520 : Amazon.de: Gewerbe, Industrie &...
-
Eh, pa saj to je normalna posledica procesa. Tudi Nemci počasi postajajo Turki. Se vidi v poslovni komunikaciji in načinu dela, ki ni več samo striktno nemški. Druga generacija je izobražena in ne peče več samo kebabov, ampak je tudi že na višjih pozicijah po podjetjih. In to s sabo počasi prinese turški način poslovanja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.