Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo,

Sem res zelo zadovoljen uporabnik Mazde 5, vendar bi po 200.000KM odstranil DPF, ker ne ?elim te?av v prihodnosti. Do sedaj se mi je le enkrat pri?gala lu?ka za DPF, katero sem re?il s prisilno regeneracijo.

Kaj mi predlagate oz. kje odstranim DPF kvalitetno.

Hvala.

J

Napisano

Se bom ?e malo pozanimala, a mo? je na?o petko peljal v Novo Mesto in pravi, da se spoznajo na svoje delo. In baje, da niti niso pretirano dragi...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Ej...Janez lahko pelje? na?emu mojstru dr.Pelko Medvode je mojster...pokli?i ga ...lp

Napisano

Saj ne re?em, da Pelko ni mojster. Tak ?udodelnik, kot ga tu opevate, pa spet ni...

Glede filtra. ?e ni pravilno odstranjeno (mehansko in programsko), bo slab?e, kot je zdaj.

Jaz sem na?o petko peljal v Novo Mesto in sem bil zelo zadovoljen tako z opravljenim delom kot tudi s ceno. In kolikor sem spremljal, nisem bil edini...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pri men je to prva stvar, ki bi jo naredu, ko nabavim avto :)

Nazadnje mi pa k sreci ni blo treba, ker je ze prejsni lastnik poskrbel za to :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ne vem, a je to zato, ker je bilo to zgodaj zjutraj al je kaj drugega bil vzrok...   Sodelavka danes čaka na kavo, se nekaj pogovarjamo o tem, kako ljudje pišejo "emajle" in ta sodelavka izjavi: - "Žalostno! Dnevi, ko so ljudje znali pravilno uporabljati slovenščino, ni nič več..."
    • Če pogledaš te Fordove motorje, ti je hitro jasno, da je Ford namenjen, da stoji v razstavnem salonu. Pri mojem BTjcu kabina ni tako čista, kot je pri Fordu motor. Kar niti ni nobeno presenečenje. Ker Mazda dela, pa se umaže. Ford se ne more umazati...
    • Funkcionalnost je stvar posameznika, vendar se trendi želja večine spreminjajo. Predimenzioniranih hiš (spodnji štuk delavnica, zgornji za stanovanje otrok) običajni kupci danes več ne iščejo.   Tole kar danes  zidajo investitorji se pa tudi strinjam, da je površinsko in funkcionalno pod nivojem. Sem si za foro ogledal eno 3 sobno stanovanje v Kvartetu ob Celovški. Ko si odprl vrata v stanovanje se je pogled odprl naravnost v dnevno sobo, takoj za vhodnimi vrati je kuhinja, brez veže itd... vse odprto - brez vrat. Ali pa stanovanje v sosednjih "bananah". Da prideš do stanovanja moraš skozi parkirišče Lidla, nekajkrat se moraš identificirati s kartico ... 
    • Ko je ravno Ferrari zadnji pa naj bo še kakšen....🤗
    • Tukaj se z "mačkonom" popolnoma strinjam. Sodobna "arhitektura" vsaj pri nas diktira kvadraturo za cvenk. To pomeni dvojčki,trojčki,petorčki....samo čez okno pogledam in jih vidim....pritličje po kvadraturi manjše kot prvo nadstropje...vse z "previsi",ker bi drugače zmanjkalo za avto pred bajto (ker za garažo zmanjka),in na drugi strani za "vrt z terasico"...vse "na knap" in "do ograje" kolikor še lokalna določila dovoljujejo. V mojih očeh "bruhancija"🤮...to se danes gradi in prodaja...na čim manjši in čim cenejši parceli čimveč kvadratov...nimaš garaže nimaš delavnice,nimaš shrambe,...še majčkeno kosilnico nimaš kam dati...   Evo-slikano direkt skozi okno z moje dnevne sobe-trije "dvojčki"...narejen le prvi do konca,ker so neka "južna lopovska posla"...poglej kako je cev od žlebov speljana....kr nekaj....cena pa si lahko misliš...     Pa,da ne bomo preveč nasmetili temo...kaj je ratalo z moje pripombe,da bajta mora biti suha😅...ker tema je o toplotnih črpalkah😄...bom za obliž prilimal še slike izpred deset let,ko so pri meni montirali TČ od CTCja. Zna koga zanimati,kako to izgleda.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.