SeekK Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Jst ko berem samo trkam, da se pri meni te stvari ne pojavijo, oziroma se ?im kasneje...avto imam 9 mesecev in sem zaenkrat ?e varen.. Citiraj
jures Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Rja, visoka poraba, ... Dobr ma? tut dandanes primerke, ampak ne vem no. Moja FL nima ne ?ri?kov, ne rje (trkam), poraba je ok, z deli je patako ali tako dostikrat tut vpra?anje kako se ?lovek znajde.rja je na novih 3 in cx5 vpoklic.....vsaj prepoznana je v ?asu garancije da se ne je...potem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SeekK Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Kako naj bi pa to izgledalo? Mislim mora? sam te?it, te pokli?ejo, re?ijo v okviru rednih servisov? Al gre za kak?ne za?etne serije? Citiraj
jures Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Kako naj bi pa to izgledalo? Mislim mora? sam te?it, te pokli?ejo, re?ijo v okviru rednih servisov? Al gre za kak?ne za?etne serije?vpoklic pomeni VIN od xxxxx do XXXXX in te lastnike obvestijo. ?e se ti pa pojavi, je pa napaka zabele?ena in se zglasi? pri njih in odpravijo. Kako odpravljajo napake pa ne vem, saj je bilo ?e nakj primerov tukaj (vsaj en) pa naj pove - se ne spomnim kdo, a vem da je napisal da je vse mehurjasto pod brisalcem zadaj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ugregor Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Kot re?eno upam, da gre za omejene primerke in ?lovek vsaj upa lahko, da bo dobil ok. avto. No je pa dobro vsaj to, da takih zadev ne skrivajo oz. pometajo pod preprogo ampak da priznajo in odpravijo. Citiraj
jures Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Kot re?eno upam, da gre za omejene primerke in ?lovek vsaj upa lahko, da bo dobil ok. avto. No je pa dobro vsaj to, da takih zadev ne skrivajo oz. pometajo pod preprogo ampak da priznajo in odpravijo.Vsaka neka nova serija pri katerikoli znamki zna imeti kak feler....jbg. Nova 6ka je imela nekaj s kondenzatorji, pa so vpoklical in sedaj mirna bosna. vpoklic ni ni? napa?nega, je samo oblika podpore. Samo mediji velikokrat napihnejo, in ne vem zakaj se uporablja izraz ODpoklic...saj nima veze z varnostjo (?e ni glih airbag itd) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ugregor Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 Ja se strinajm, tudi meni vpoklic ni ni? slabega. Bolj me moti, ?e se temu izogibajo.LP Citiraj
robertos664 Napisano 15. november, 2016 Prijavi Napisano 15. november, 2016 jaz pa imam re?itev za ?ri?ke muzika ful na glas pa jih preglasi? vse.. imam pa ob?utek, da sem jih ravno z basi pridobil nekaj v tapetah na vratih Citiraj
Odisej Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Pomemben je odnos, ki ga obi?ajno imajo Japonci do napak. Evropejci se pa samo nekaj izmikajo in prelagajo odgovornost. Da ne govorimo o tem, da npr. Ameri?anom (VW) ponudijo od?kodnino za goljufanje, Evropejcem pa k***c. http://www.carscoops.com/2016/11/toyota-agrees-to-34-billion-settlement.html Citiraj
jures Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Pomemben je odnos, ki ga obi?ajno imajo Japonci do napak. Evropejci se pa samo nekaj izmikajo in prelagajo odgovornost. Da ne govorimo o tem, da npr. Ameri?anom (VW) ponudijo od?kodnino za goljufanje, Evropejcem pa k***c. http://www.carscoops.com/2016/11/toyota-agrees-to-34-billion-settlement.htmlKer je ameri?ki pravni sistem veliko mo?nej?i....vsak posameznik se tega zaveda, sodi??a delujejo...v EU se kve?ejmu zgodijo skupinske to?be 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. november, 2016 Prijavi Napisano 16. november, 2016 Pa ?e to ni ?isto vedno mogo?e... pri nas recimo klasi?ne skupinske to?be sploh niso mo?ne in se ?e neki let prepucavajo okol tega. Ameri?ki sistem pozna tako imenovano class action, kjer gre za klasi?no skupinsko to?bo. V anglo saksonskem pravnem sistemu to imajo, mi pa uporabljamo Germanskega, kjer klasi?nih skupinskih to?b ni in gre vse nekako bolj v smeri individualnih to?b. Glede na ?edalje ve?jo potrebo v za??iti proti korporacijam in za ve?jo mo? pri razsodbah bi verjetno morali tudi mi uzakonit skupinsko to?bo. Ampak to je pa ?e druga tema. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.