Skoči na vsebino

Cena rednega letnega servisa M6 - 8.leto bencinar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo, servis je za mano. Pri 120 000km so mi menjali olje, filter, sve?ke, filter klime, kontrola olja v menjalniku (ker sem omenil ob?asno ?krtanje iz prve v drugo prestavo). Vse skupaj me je pri?lo 215?. Kar se mi zdi za poobla??en servis zelo ugodno.

Napisano

Evo, servis je za mano. Pri 120 000km so mi menjali olje, filter, sve?ke, filter klime, kontrola olja v menjalniku (ker sem omenil ob?asno ?krtanje iz prve v drugo prestavo). Vse skupaj me je pri?lo 215?. Kar se mi zdi za poobla??en servis zelo ugodno.

Tisto je morda te?ava v sinhronom. Mogo?e poskusi z Metabond dodatkom za menjalnike, ?e ti kaj izbolj?a zadevo.  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Toliko težav ob novem cx-30, pa to človeka mine kupit....
    • Prižgal ali dal kontakt?   Kaj če gor skoči, ker vžig potegne več goriva. In ker je pobrisano, je poraba za ta 1km od pumpe krepko višja.   Samo razmišljam na glas. Ker žal je Mazda 2Y nazaj šla in tista je bila 2010, torej čisto drugačno delovanje....
    • Ena najlepših limuzin? Kaj zares zmore in zakaj predlagamo drastično idejo? #foto SIOL.NET Mazda 6e je izjemno vpadljiva in v notranjosti kakovostna limuzina, kjer pa je napotek le eden -...  
    • Diski so začeli oksidirat (rjavet) zaradi zunanjih temperatur   Prvi par metrov, dokler se ene parkrat ne "pobrusijo" s tem ko stopiš na zavoro, lahko ružijo   Na vsakem avtu je tako, očitno pa je vsaka Mazda s svojimi zavorami slabša kot prejšnja   -------   A tale ocena kilometrov, a to dela samo 10km, sepravi vedno zaokroži na 10?   Jaz se s tem ne bi sekiral, ker je to samo predikcija - vsekakor se ta zadeva skalibrira šele po par km vožnje pomoje   Bolj je pomembno, da ti cagar za gorivo ne niha, tisto je pa druga zgodba  
    • Pusti @Alex on je edini, ki ima popolne avtomobile. Imaš vso pravico povedati svoje probleme, če komu ni všeč ne rabi brat. Očitno si dobil "limono" in nisem ti fouš. Problem je ko te nekaj moti potem opaziš še ostale napake, ki jih drugače ne bi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.