Če kaj pomaga moja izkušnja po 6. letih uporabe LG OLED 55". Ni sledu o kakšnem burn-in efektu. Imam večkrat na pavzi tudi po pol ure (statična slika). Menda to LG rešuje z Pixel Refresher tehnologijo.
No, zdaj pa še enkrat počasi preberi, kaj ti je četič napisal. Saj bo ...
Lahko pa se sprehodiš po obali in sprašuješ ljudi, če ima kdo kak OLED TV z vžgano sliko. 😃
Ali je burn Inn na Oled še vedno mogoč?
Chat: Kratek odgovor je da, burn-in na sodobnih OLED zaslonih je še vedno fizično možen, vendar je tveganje pri normalni uporabi neprimerljivo manjše kot pred leti.
Še enkrat preberi, kaj sem napisal… Mislim, da veš, kaj pomeni besedica “verjetno”?
Sicer pa ne misl8m komentirati ostalega… Samo to, da najprej pomet8 pred svojim prag9m in se poglej v ogledalo… Delaš točno to, kar meniš očitaš… Pljuvaš čez vse po vrsti, ki ne mislijo tako kot ti… in jih označuješ za “levičarje”…
Dovolj… se umikam, ker je ta debata brezplodna… in vodi samo v še večji razdor… Že tako nas je ta kurčeva politika dovolj razdvojila…
Vidim ja.
Za kaj pa pol pišeš tisto o ...kako jim je župnik naročil itd...
Kaj te pa briga,kam da folk svoj denar...če so pristaši SDS pač so...vsi se nekam obregate ob SDS...pa,kaj mislite,da druge stranke ne prejemajo denarja od dohodnine?
OK,jih je za SDS mogoče res največ...in kaj pol...a se je treba iz teh ljudi pol norca delat?...
Res izpade kot ...ma ne bom še naprej po rani...
Kot sem jasno napisal-gre za pripadnost...pač se počutijo pripadni SDSu in hočejo tako pomagati...mogoče so finančno šibki,in ne morejo drugače,kot tako...ker ta denar bo "šel" tako,ali tako...kar pa ne pomeni,da so neumni,kaj manj vredni al kaj...to me je motilo-nič drugega.
In sem potegnil vzporednico z forumom in donacijami...tudi mi se pogosto ne štekamo in kregamo...pa vseeno vsi,ki zmoremo doniramo...vsaj jaz sem pač iz pripadnosti,ker sem mnenja,da je prav,in ker lahko...in v redu je tako...nič drugega nisem mislil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.