V moji dimenziji je GY AS F1 15-20€ cenejši od PS5.
Če ne bo nake novosti na trgu sem odločen da Primacy 4 nadomestijo PS5.
Moje top 3 sem pisal par strani nazaj. Zdaj sem 99% odločen.
Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....
Nisem zasledil, če je bila kje zgoraj kakšna primerjava med CX-30 in M3, varnejša verjetno ni letelo na to primerjavo ?
Mazda 3 je pa seveda še boljša izbira, če ima nekdo rajši nižji avto, manjšo porabo, dober dizajn, je še bolj ekološki...
Pa da se vrnem na Linglong.
Lahko so najboljše, samo ko to preberem, jim jaz ne bi dal mojega denarja:
https://www.zurnal24.si/svet/americani-prepovedali-uvoz-pnevmatik-iz-srbije-razlog-pretrese-452000
Me zanima kakšna je Ventus evo. Če se ne motim je Hankook Ventus Evo prišla namesto Ventus S1 evo 3 in je zanimivo, da jo povsod visoko kotirajo.
Da so pa PremiumContact 7, Asymetric 6 in PS5 vse za njo, pa ne verjamem?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.