Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je TBA napisal:

pol je pa treba še nekak domov pridit

null

image.png

Ej, dobr si, potem pa še cel šiht delat.... ?zmeden?

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Ej, dobr si, potem pa še cel šiht delat.... ?zmeden?

ni bil cel šiht :) 5ur je blo

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
dne 2. 7. 2025 ob 13:43 je etcho napisal:

Jaz prisegam na SQlab, tudi na prejšnjem kolesu. Z originalnim fi'zi:k si žal nisva bila na "ti".

Edino SQlab je rešil moje težave.

Sele italia je bil ok, dokler nisem do konca zrasel. Tudi Syncros nikak ni šel.

Opažam, da pri strmih vzponih je pritisk sedeža večji.

Napisano

Danes je pa lep da na kolo...trenutno 15stopinj, računam eno do črnega vrh

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Evo furca narejena,..temperatura z Zadlogu/Predmeji tudi za 2 dolgi majici čez kratke rokave. Sem pa pacient totalni, sem prišopal v en ovinek cca 60km/h(spust iz Predmeje) zgleda so bile zavore dodobra pregrete, ker sploh niso prijele in sem letel ven v bankino,..se sreča da sem imel 2 dolgi majici gor(so sotale cele). Imam samo roko podrsano od komolca dol. Grem dalje, ob reki vipavi kot tavečji heroj zabluzim v neko blato mi celo kolo zapaca do te mere, da se zadnja guma ni vrtela več in mi je še ketno snelo, da se je zaskočila...sem ene 30min s palčko pucal blato ven 😂 uglavnem kolo razštelano -> reši ga servis.

image.png

image.jpegimage.jpeg

image.jpegimage.jpeg

image.jpeg

null

• Všeč 4
  • Začuden 2

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Evo furca narejena,..temperatura z Zadlogu/Predmeji tudi za 2 dolgi majici čez kratke rokave. Sem pa pacient totalni, sem prišopal v en ovinek cca 60km/h(spust iz Predmeje) zgleda so bile zavore dodobra pregrete, ker sploh niso prijele in sem letel ven v bankino,..se sreča da sem imel 2 dolgi majici gor(so sotale cele). Imam samo roko podrsano od komolca dol. Grem dalje, ob reki vipavi kot tavečji heroj zabluzim v neko blato mi celo kolo zapaca do te mere, da se zadnja guma ni vrtela več in mi je še ketno snelo, da se je zaskočila...sem ene 30min s palčko pucal blato ven 😂 uglavnem kolo razštelano -> reši ga servis.

image.png

image.jpegimage.jpeg

image.jpegimage.jpeg

image.jpeg

null

U, fak. Dobro, da ni bil kakšen kanal. 😬

Ja, v takih primerih vidiš, kaj pomenijo dobre ploščice in diski, ki se me pregrevajo. Jaz bom montiral na kolo, ko se tej diski  znucajo, zadaj Galfer rotor shark 223 mm in spredaj Galfer Wave 203 mm, zadaj Galfer pro rdeče ploščice, spredaj verjetno Galfer purple. 

Napisano (urejeno)

Mam deore xt kar me čudi...mogoče diski niso. Jje pa res da jaz kar precej norim pa na šus zaviram tik pred ovinkom.

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 17 urami je Tilen5 napisal:

Mam deore xt kar me čudi...mogoče diski niso. Jje pa res da jaz kar precej norim pa na šus zaviram tik pred ovinkom.

Sej tko mors. 

Maš 2 al 4 batne?

Lahk da so ploščice šle al pa da so ti začele puščat. 

Te majo keramične batke in radi počijo/zlomijo in začnejo puščati olje.

Napisano
pred 18 urami je Alex napisal:

Jaz bom montiral na kolo, ko se tej diski  znucajo, zadaj Galfer rotor shark 223 mm in spredaj Galfer Wave 203 mm, zadaj Galfer pro rdeče ploščice, spredaj verjetno Galfer purple. 

Ko se boš fajn navadu downhill boš bolj malo bremzal. 😁

pred 13 minutami je TBA napisal:

in začnejo puščati olje

Takrat lahko rečeš samo "byebye"...

Napisano
Pravkar je etcho napisal:

Ko se boš fajn navadu downhill boš bolj malo bremzal. 😁

Ha, ha, res je. 👍 Ampak bremze morajo bit top, pa četudi jih rabiš le poredko. 

Fak, že pogrešam kolo, samo kaj, ko bi moral vstati že ob pol štirih, da bi bilo znosno. Nič, nabiramo s plavanjem kondicijo za potem, ko bo to poletje malo "ugasnilo". 

Napisano (urejeno)
pred 18 minutami je TBA napisal:

Sej tko mors. 

Maš 2 al 4 batne?

Lahk da so ploščice šle al pa da so ti začele puščat. 

Te majo keramične batke in radi počijo/zlomijo in začnejo puščati olje.

4 batne, itak gre na servis u ponedljek. pa bo vse pregledal.

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Ha, ha, res je. 👍 Ampak bremze morajo bit top, pa četudi jih rabiš le poredko. 

Fak, že pogrešam kolo, samo kaj, ko bi moral vstati že ob pol štirih, da bi bilo znosno. Nič, nabiramo s plavanjem kondicijo za potem, ko bo to poletje malo "ugasnilo". 

Dobro mal pretiravaš, da se kolesarit čisto normalno tudi ob kasnejših urah oz podvečer. Jaz dnevno srečam ogromno kolesarjev. 

Napisano (urejeno)

Da mu ne peljem usranega kolesa

image.jpeg

image.jpeg
image.jpeg

Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

@Tilen5 Najpomembneje za zavore je, kakšno maso morajo zaustavit. Lahko da daš bicikel na servis, ampak pri karakterju ti ne morejo pomagat. 

karakter je ful ful težk, kil pa nimam toliko :D

Popravljeno od Tilen5

Napisano

Kako poceni solidno servis stojalo, toliko da lažje operem kolo/namežaem zadeve ?

Napisano
pred 16 minutami je Tilen5 napisal:

Kako poceni solidno servis stojalo, toliko da lažje operem kolo/namežaem zadeve ?

stojalo iz lidla je ok

Za oprat je tud kaj podobnega ok, tolk da kolo pokonc stoji :) 

null

image.png

Napisano
pred 2 minutama je TBA napisal:

stojalo iz lidla je ok

Za oprat je tud kaj podobnega ok, tolk da kolo pokonc stoji :) 

null

image.png

WWW.DECATHLON.SI

To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno...

To sm gledal

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:
WWW.DECATHLON.SI

To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno...

To sm gledal

Ja cits ql. Js mam doma stojalo iz lidla ko sem imel se analogca. Za kaka hitra popravila je čist ok in zdrzi tud elektricnega. Sem pa gledal kaj bol robustnega ampak so cene takoj 200+

Napisano

Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi.

image.png

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi.

image.png

Dobra rešitev. Samo da ne bo nekega dne strop dol padel, kolikor so težki tej e-biki. 

Napisano

Menina dns dopoldne s Poganjalcem. :)

IMG_20250713_120021.jpg

IMG_20250713_113358.jpg

IMG_20250713_113342.jpg

IMG_20250713_113318.jpg

IMG_20250713_113310.jpg

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vremenska napoved je bila izjemno piškava in negotovo, pa tudi dejansko je začelo dobro nalivat kmalu po 14.uri. Je pa sicer bilo znotraj koče nabito polno, tudi veliko otrok prisotnih, itd.

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
dne 12. 7. 2025 ob 15:16 je Tilen5 napisal:
WWW.DECATHLON.SI

To sm gledal

Za ta denar več kot OK , ga imam za električnega 27,5 kg in ga drži BP.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.