323 BA Napisano 14. maj, 2018 Prijavi Napisano 14. maj, 2018 Mojstra lahko samo priporo?am, pa ?e Pelko je njegov sosed! LP 1 Citiraj
jonathan2 Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Evo jaz sem pa dal mojo M6 na barvanje (nekdo mi je naredil ris s klju?em ali nekim drugim ostrim predmetom po celem boku). Barvali so mi v Mazda MB, Ferk. (Ne vem ?e prav oni barvajo ali dajo zunanjemu...). Skratka odtenek (bela perla) so konkretno mimo pihnili (!!!), ko je avto na soncu...se mi zdi prav grozno.?e ?lovek odmisli odtenek, je li?arsko delo kvalitetno narejeno. (Pred letom dni sem imel barvanje vrat na A-comsos, ?i?ka ljubljana, zaradi manj?e praske - vrata od drugega avta). Tam so odtenek zadeli perfektno, ?e najbolj ostro oko ne vidi da je barvano. Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Pelji nazaj pa naj ti porihtajo. Tudi sam sem isto imel perlo belo sestko in vem kako zgleda, ce ni vredu pobarvano. Jest sem pa ocetovo 6ko peljal na barvanje, saj se je ze nekaj praskic nabralo na zadnjemu odbijacu in so isto mimo ustrelili z odtenkom. V ponedeljek jo peljem nazaj. Ce ti kaj pomaga sem jest svojo bivso perlo belo sestko, dal barvati lak tomu in je odtenek zadel v nulo. Citiraj
Tilen5 Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Je tudi razlika med isto barvo na plastiki in kovini. Moja se trenutno tudi barva(zadni odbija?) bomo videli kako bo. Citiraj
Scr3am Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Se strinjam, ampak te razlike ni bilo moc opaziti pred barvanjem. Tu se iz aviona vidi razlika in ce jo ti opazis na sliki vrjem, da je v zivo se dosti bolj opazno. Drgac pa kot sem rekel sem pri prejsni sestici isto strihal zadnji odbijac in se niti malo ni opazila razlika v oddtenku. Tu bi vsaj lahko naredili preliv na bok. Citiraj
jonathan2 Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Jp, se strinjam. BOm tudi sam peljal nazaj. Citiraj
Tilen5 Napisano 30. junij, 2018 Prijavi Napisano 30. junij, 2018 ja se strinjam da takoj vidi? ?e je v ?ivo slabo Citiraj
jonathan2 Napisano 7. julij, 2018 Prijavi Napisano 7. julij, 2018 Evo, v ponedeljek peljem nazaj. Sicer je bilo kar nekaj prerekanja (?e? da se perle ne da zadet itd.) a bodo avto vzeli nazaj.Pravzaprav ni te?ava samo v odtenku, ampak jim je tudi lak tekel po robovih vrat. Poleg tega je polno majhnih temnih delcev v barvi (prah...). Skratka, produkt originalne avtohi?e, kot da ti lokalni majster v gara?i pobarva. Vsekakor slabo. Upam, da zdaj to naredijo tako kot mora biti. Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij, 2018 Prijavi Napisano 7. julij, 2018 Zdaj ga takoj ob samem prevzemu PODROBNO preglej, ker zna bit spet kak?na te?ava (upam, da ne)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 7. julij, 2018 Prijavi Napisano 7. julij, 2018 Tudi jaz tako mislim, ker s perlo barvo nezna vsak licar delati in se bojim da rezultat nebo bistveno boljsi. Seveda pa upam na najboljse Citiraj
jonathan2 Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 dne 7. 7. 2018 ob 8:10 je Scr3am napisal: Tudi jaz tako mislim, ker s perlo barvo nezna vsak licar delati in se bojim da rezultat nebo bistveno boljsi. Seveda pa upam na najboljse Ja, vidim...Vseeno bi od originalnega servisa ve? pri?akoval, ampak o?itno to nima nobene veze. Sporo?im!Lp,Marko Citiraj
Alex Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 dne 8. 7. 2018 ob 9:46 je jonathan2 napisal: Ja, vidim...Vseeno bi od originalnega servisa ve? pri?akoval, ampak o?itno to nima nobene veze. Sporo?im!Lp,MarkoSamo te biserne barve so res zakompicirane. Kolegu na bmw so barvali prednji odbija? v perla belo barvo in so jo upihnili totalno mimo. In odtenek je napa?en, da ne govorimo o perla efektu-nekje je bolj "perlasto" drugje skoraj ni?. Polom. Ga mora ?e enkrat peljati na barvanje. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Kot sem rekel nezna vsak "licar" delati s perlo barvo Citiraj
jonathan2 Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 dne 8. 7. 2018 ob 11:32 je Scr3am napisal: Kot sem rekel nezna vsak "licar" delati s perlo barvo A cosmos - ?i?ka, tam so zadeli v nulo. Samo ?al me ve? ni v LJ. Citiraj
izacus Napisano 8. julij, 2018 Prijavi Napisano 8. julij, 2018 Meni so zadnji odbija? na moji Soul Red Mazdi tudi barvali v Cosmosu ?i?ka in je barva tip top (je pa res da je to veliko la?je na novem avtu preden barva zbledi). Citiraj
jonathan2 Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Dobil nazaj. Neprimerno bolj?e, kot prvi?! Odtenek je zdaj res blizu originalni barvi. Pra?nih delcev ni.Generalno gledano pa zgleda, da so ?lampasti. Tokrat je li?ar pozabil spolirat cca 20 x 20 cm povr?in in je bilo ?isto mat. Ko sem na to opozoril zaposlenega, ki je predal avto, je zadevo kar sam na licu mesta spoliral in je sedaj prakti?no BP. Slednje je res malenkost, a jim o?itno res ne gre da nekaj ne bi zgre?ili Skratka, zadovoljen. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Meni so pa zavrnili na aspju in pravijo da tudi oni vidijo razliko v barvi, ampak da to tako pac je. Sem se 30 min pregovarjal z vodjo servisa za brez veze. Na triglavu mi je pa cenilec iz prve rekel, da je sfaljen odtenek ampak, da so oni naredili svoje in da je na meni, da se dogovorim s servisom za reklamacijo. Ah brezveze. Tri dni kasneje se pa fotr zaleti... Citiraj
jonathan2 Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Ja to je res sfaljeno Ej, varianta je da povpra?a? za nasvet Zvezo potro?nikov Slovenije. V?asih znajo dobro pomagat.Zaleti...upam da ni hudo... Citiraj
Scr3am Napisano 16. julij, 2018 Prijavi Napisano 16. julij, 2018 Hvala bogu ni bilo nobenemu nic in se tudi airbagi niso sprozili kar pa nemorem rect za avto, ker je kar bogi. Bomo videli kaj bomo. Citiraj
robz Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Kako bi poceni resil zadevo pred zimo? avto planiram imeti se kaksno leto ali dve, tako da so poceni opcije dobrodo?le:) najbolj problemati?na so zadnja leva vrata http://shrani.si/f/3w/KI/bUA8RtX/20180904175216.jpghttp://shrani.si/f/1l/12S/4idFIpxf/20180903190259.jpghttp://shrani.si/f/0/2H/7Fbu8c2/20180904175045.jpg Citiraj
Scr3am Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Klasika prva generacija... Avto bo brez problema zdrzal se 2 leti to te niti malo ne rabi skrbeti. Ce te pa ta rja matra iz vizualnega vidika potem je pa to druga zadeva. Ce ze mislis rihtati ti predlagam, da das nekomu da zrihta tako, kot se zagre. Ce se prav spomnem sem jest dal 200? za komplet sprednja leva in zadnja leva vrata.http://www.mazda-si.net/topic/11875-mazda-6-lpg/page-7 P.S. Jest sem imel dost hujs, kot pa ti vendar je bilo pri meni vse gnilo na notranji strani in se pri zaprtih vratih ni nic videlo . Je pa bilo vrjetno samo vprasanje casa kdaj bi tudi ven butnilo. Citiraj
Aless Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Tako sem mel jst na M3, sem menjal vrata z novej?im letnikom+zadnji robi in pragi so se menjali. Zdaj bi moglo bit mir naslednjih 10let, hehehe Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
robz Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Lepo so ti zrihtali, kam si pa dal delat? jaz opazam da se mi rja dela tam kjer sem odstranil tiste ?epe za odvodnjavanje..sicer tudi nevem zakaj se mi voda nabira v vratih. Rja me matra predvsem zato ker, se bo ?e ?irila, ali obstaja kak sprej da vsaj ustavim ?irjenje ali je li?ar edina opcija. par let nazaj sem dal ?e 400eur za li?arja in kleparja zaradi rje, ampak zgleda bo treba dat spet ?e kak?en evro. Klasika prva generacija... Avto bo brez problema zdrzal se 2 leti to te niti malo ne rabi skrbeti. Ce te pa ta rja matra iz vizualnega vidika potem je pa to druga zadeva. Ce ze mislis rihtati ti predlagam, da das nekomu da zrihta tako, kot se zagre. Ce se prav spomnem sem jest dal 200? za komplet sprednja leva in zadnja leva vrata. dne 24. 9. 2018 ob 11:02 je Scr3am napisal: http://www.mazda-si.net/topic/11875-mazda-6-lpg/page-7 P.S. Jest sem imel dost hujs, kot pa ti vendar je bilo pri meni vse gnilo na notranji strani in se pri zaprtih vratih ni nic videlo . Je pa bilo vrjetno samo vprasanje casa kdaj bi tudi ven butnilo.Najraje bi tudi jaz kar vrata zamenjal da bo mir kaksna pa je priblizna cena rabljenih vrat dne 24. 9. 2018 ob 11:12 je Aless napisal: Tako sem mel jst na M3, sem menjal vrata z novej?im letnikom+zadnji robi in pragi so se menjali. Zdaj bi moglo bit mir naslednjih 10let, hehehe Citiraj
Aless Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Z nobenim sprejem ne bos ustavil rje, je treba ven zrezat ali pobrusit do zdravega materijala in pol dobro zascitit.Za vrata ti priporocam da poisces rabljena brez rje bo bolje kot pa popravlat, pri vratih je problem ker sta 2plocevini in in skpz vrata pride nekaj vode, ce popravljas jih je tezko dobro zascitit. Rabljena vrata vsaj za M3 so se prodajala med 50-100? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Scr3am Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Jest sem takrat isto razmisljal, da bi kupil nova vrata, ampak so za voznikova vrata hoteli 100e (gola vrata), potem je potrebno premestiti se kljucavnico in pa vse ostale plastike in zvocnik... Tako da se mi ni izplacalo. Tisti cepi so tam za odvodnjavanje in ce se ti v vratih zadrzuje voda so vrjetno kanali zabasani in ti tudi zaradi tega toliko hitreje gnije vse skupaj. Jest sem to delal pri nekem znancu (popoldancu) k se ukvarja z licarijo in kleparijo. Ce bi to peljal k komu drugemu bi bila cena takoj 500e.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.