Velik preobrat pri prepovedi motorjev z notranjim zgorevanjem
WWW.ZURNAL24.SI
Prepoved za vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem naj bi bila preklicana. To naj bi bilo objavljeno v torek.
Mlad zakonski par sedi pri večerji. Mož se pritoži:
- "Spet hrana iz konzerve?"
- "Ja, dragi moj, toda tokrat je bil na konzervi narisan lep kužek in spodaj je pa pisalo: 'Za mojega lubija'..."
Ps, sem imel v mislih forumaše, ki se dobijo jutri v Lj.
Verjamem, da se boste tudi vi imeli lepo v krasnem vremenu za ta čas! Tiste vaše OMBOLE se mi pa vedno znova zalušta... 🤗😋.
Se peljem danes zjutraj po štajerki v Lj. ko so že odpravili zožanje na levem pasu delovišča pri Domžalah zaradi razširitve v tripasovnico.
Niso pa odstranili rumene črte na desnem zožanem voznem pasu in zato se kar naenkrat odpre tri pasovnica! Ne morte verjet kako se je strnjena gužva spremenila v tekoč promet a ne za dolgo, ker je tam kjer se je rumena črta končala spet vse zgostilo. To je dokaz tistim, ki še vedno govorijo, da je dvopasovnica dovolj in, da se ne znamo vozit....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.