Med polnim sp in doo ni vec take velike razlike skorajda je ni razen knjigovodstva. Ampak ja grem kmalu na doo, vendar doo prinasa cel kup drugih zadev, iz dezja pod kap. Obdavcitve prenosa denarja na osebni trr so jebene povsod
Vse je res fantje ampak z doojem se zacnejo osnovna sredstva, bla bla bla veliko vec za eno osebo, vecje knjigovodske obveznosti, place, drugi davki ..komur je cas dragocen je stvar resna za prestudirat
Kdo je kadarkoli rekel da sem nominiranec? Bil sem dolg nazaj. Problemi s tem 60k niso nic vecji ratali, so ze tu
Mislim da se malokdo zaveda kako obremenjen je sp danes.
Ah z E-bajkom ni umirjene vožnje. Meni dvigne adrenalin🤣🤪
Ma ta vikend lahko samo sanjam o adrenalinu.... Mogoče, če dobim šponto v žilo.
Tamali je ponoči v spanju z glavo treščil v rob od postelje. Čez pol ure je sledilo bruhanje.... 5 ur bruhanja..... zdej pa lp iz Izole
Nekaj je na tem. Najbrž več navora v "uporabnem območju".
Ko je žena mela avto na popravilu od toče.. se je 2 tedna vozila z mojim. In je že pri prvem tankanju ugotovila, da je poraba dobrega pol litra nižja kot z njeno trojko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.