Kolk bi pa ob takih pogojih pil turbo mlinček 1.5 z 200KM, da bi premikal tako kravo naloženo do konca pa še s tropom prikolic zapetih nanjo.😜 A bi blo 20litrov/100km dovolj?
Se pogovarjamo o dopustih in razlaga eden, da je šel v Črno Goro in nato še v Srbijo, pa se začne debata o njuni zgodovini vse od Njegoša naprej in možakar razlaga:
- "... ... ... potem je pa nastala pederacija Srbije in Črne gore..."
Samski moški je stanoval v 4. nadstropju. Moral bi si zlikati srajco zaradi sestanka naslednji dan, pa ni imel likalnika. Spomni se na sosedo iz pritličja in sklene, da jo bo prosil, če mu posodi likalnik.
Ko je bil v 3. nadstropju si misli:
- "Ni slaba tale soseda, pravzaprav je kar dobra mrha. Mogoče me bo ogovorila, pa pade še kakšna kavica."
Ko je bil v 2. nadstropju si misli:
- "Jah, kavica, nato pa tralala, pa vinčka, potem smo pa tam, jo bom moral povabiti še k sebi."
Ko je bil v 1. nadstropju si misli:
- "Če jo povabim k sebi, bo tudi prišla. Potem jo bom pa kresnu. Pa enkrat pri njej, pa spet pri meni, potem pa spet pri meni, pa spet..."
Ko je bil v pritličju si misli:
- "Potem bo pa že stvari začela gor nositi in pri meni spati, pa stvari urejati po svoje, pa pohištvo premikati, pa še psa ima, in se je ne bom mogel več znebiti..."
In ko takole premišljuje, že avtomatično pozvoni, soseda odpre vrata, se veselo nasmehne in zažvrgoli:
- "O, sosed, kako ste kaj, vam lahko kako pomagam?"
Moški pa reče:
- "Ma j€#i se ti s tvojim ku#č€vim pegleznom vred!"
Prvi problemi
Veliki osiguravatelj povukao crtu: Ove kineske automobile više ne želi pokrivati | tportal
WWW.TPORTAL.HR
Nizozemsko osiguravajuće društvo Univé povuklo je potez koji bi mogao izazvati dosta...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.