Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam problem s pri?iganjem zadnje lu?i, za vzvratno vo?njo.V?asih se pri?ge,ve?inoma pa ne.

?e to vklopi kak?no stikalo,ko prestavi? v vzvratno prestavo,kje se nahaja '?

Hvala za pomo?.

lp

Napisano

Seveda je to odvisno od avta, ampak mislim da imajo avti na?eloma to stikalo na menjalniku. Lahko je stikalo samo ali pa slab stik na konektorjih stikala...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Poglej pod akumulator na menjalniku je vsaj na mazdi 6 montirano stikalo. Je poceni za zamenjati

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Nisem volil njeno stranko,a mi kot poslanka postaja vedno bolj všeč😃👍 Legendarna je💪    
    • dva različna profila, že iz opisa se zna razbrati kdo je kdo in kdo je seveda vsaj na papirju bolj primeren za tak resor   V domačem Žalcu je obiskovala tamkajšnjo I. osnovno šolo. Po maturi na Srednji naravoslovno-matematični šoli (danes Gimnazija Lava) v Celju je leta 1994 diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani, naslov njene diplomske naloge je Vpliv poroznosti konfekcijskih medvlog na hitrost izhlapevanja znoja. Leta 2006 pa je na Fakulteti za družbene vede magistrirala iz menedžmenta, naslov magistrskega dela je Statusna sprememba Servisa za protokolarne storitve iz neposrednega proračunskega uporabnika v javni gospodarski zavod.   Obiskoval je Gimnazijo Bežigrad, leta 1988 pa je diplomiral na Fakulteti za arhitekturo, gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. Po zaključeni diplomi je bil najprej zaposlen kot nadzorni inženir na Republiški upravi za ceste. Leta 1990 je bil odgovorni projektant pri podjetju GIVO, kasneje pa direktor sektorjev v Javnem podjetju Vodovod-Kanalizacija Ljubljana. 
    • Kaj te jaz vem. Lani poleti sem bil tam. Vse deluje. Ker je bil praznik, so otroci imeli posebno vodenje s čarovnico, mi pa smo pili Halerjevo pivo in jih čakali.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.