Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Pri Mazdi 5 sem mi je za?ela pri?igati lu?ka za airbag.

Lu?ka se mi pri?ge ko je  de?evno  ali bolj hladno vreme.

?ez poletje se mi ni pri?gala nikoli.

Lu?ka utripa 4x enakomerno, kraj?i presledek 2 hitro.

Predvidevam da je napak na senzorju,

Ali se iz utripanja lahko dolo?i kje je problem.

lp

Napisano

Mislim, da je to sovoznikov airbag v navezavi s senzorjem pritiska na sovozni?kem sede?u (da ve ?e kdo sedi gor v trenutku trka). Poglej konektorje pod sovozni?kim senzorjem in jih izklopi, na?pricaj s kontakt sprejem in spet priklopi.

34910_1.png

Napisano

Bom odklopil in o?istl.

Vendar mi nekako ne gre skupaj ker je zelo vezano na vremenske pogoje.

?e je de? mi jo  vklopi on son?nem dnevu  ne.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po mirni predmestni ulici je v cikcaku prihajal rahlo opit moški. Ko si je hotel prižgati cigareto, si je prvo prižgal na tisti strani, kjer je filter, pri prižiganju druge pa mu je padel na tla vžigalnik, pobiranje pa mu je povzročilo kar nekaj težav. Mimo je prišel policaj, očitno na nočnem obhodu, pobral vžigalnik, ga dal možaku in mu dejal: - "Malo ga imate pod kapo, kajne? Pojdite lepo domov!" - "Prav." In sta šla vsak v svojo stran. Kakšne pol ure kasneje je v eni sosednjih ulic policaj spet srečal istega možaka, le da je bil ta zdaj v precej slabšem stanju, kot ob prvem srečanju. Bil je povaljan, iz nosu mu je tekla kri, robec, s katerim si jo je ustavljal, je bil že čisto rdeč, suknjič in srajco je imel že precej popacano. Policaj ga zopet ogovori: - "Midva sva se pa že srečala." - "Sva." - "Ali ste padli?" - "Tudi." - "Že prej sem vam rekel in še enkrat vam ponavljam: pojdite lepo domov, tako bo najbolje za vas." - "Prav. Vendar..." - "Nič vendar! Ali veste, kje ste doma, boste našli?" - "Seveda." - "No, pojdite domov." Razšla sta se, spet sta krenila vsak svojo pot, vendar pa sta se čez čas srečala še tretjič. Zdaj je bilo z možakom že zelo hudo: na čelu je imel veliko buško, pod očesom sled udarca, po rokah je bil popraskan, kravato je imel napol odtrgano, hlače na kolenih raztrgane... Policaj vzklikne: -"Človek Božji, kakšni pa ste?" Možak je le nekaj zamrmral in zamahnil z roko ter hotel mimo, a ga je policaj ustavil: - "Domov pojdite, slišite, domov!" Doslej mirni človek je ob tem ukazu pobesnel: - "Zdaj vas imam pa dovolj! Že dvakrat ste me poslali domov in pošiljate me še tretjič! Dvakrat sem vas ubogal, zdaj vas ne bom več! Ali mislite, da me še ni zadosti stolkla?"
    • Zmagovalna kombinacija:   na Shellu tankaš 100-ko, potem jo pa užgeš po avtocesti od, kaj pa vem, recimo od Ljubljane do Slovenskih Konjic. Potem pa poročaj, koliko časa si vozil in kolikšna je bila poraba...
    • Probaj tankat na Shell-u ... to bo šele raketa ... 
    • Mogoče. i20n meri in lahko točiš tusi 91. Se pa pozna na navoru. Na 91 ni overboosta.
    • Tukaj se pa 100% strinjam se teboj. Originalne izdaje iz 80-ih (na primer prvotne japonske ali evropske CD izdaje iz let 1983–1984) niso bile žrtev t.i. "vojne glasnosti" (Loudness War). Zvok ni agresivno stisnjen (kompresiran), kar pomeni, da so razlike med tišjimi in glasnejšimi deli pesmi naravne. Instrumenti dihajo, udarci bobnov (kot sta pri Billie Jean ali Beat It) pa imajo pravilen, hiter in mehak udarni napad (transient response). Problem novejših produkcij je, ker hočejo imeti vsi "najbolj glasen" izdelek in predvsem, kar je najbol žalostno, novejše produkcije se miksa tako, da dobro zvenijo na telefonih preko cenenih slušalk. Tako da ja, ti si kupil vrhunsko produkcijo.👍💪  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.