Mazda 5 airbag lu?ka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
@Alex Glej stran 5-7 te teme...Lidl,Narex Richter,Japonska dleta,3M Laping Filmi..... Tukaj zeloooo detajlni video priprave japonskih dlet za uporabo. Tista japonska,ki sem jih jaz kupil Japanische Stemmeisen Oire Nomi 3-teiliges Set - Japansaegenshop.com WWW.JAPANSAEGENSHOP.COM Japanische Stemmeisen (Oire Nomi). 3-teiliges Set aus laminiertem Stahl und einem Handgriff aus weißem Eichenholz. ...dobiš tudi posamezno....in tiste v videu dobiš tudi na eBayu itd...samo se moraš potruditi,da najdeš...to so najcenejša japonska dleta,da so že ročno kovana in laminirana z dveh različnih vrst kovine-se lepo vidi na ostrici. Ne vem...po moje nisem omenjal-sem pa nekdaj kupil držalo-vodilo za brušenje dlet in nožev obljičev na Banggoodu. Kupil sem že več različnih,a ta jih zasenči vse! Predvsem je pohvalna stabilnost pri brušenju,ker nimajo le eno ozko kolo,kot je to pri večini drugih. Schleifhilfe Meißelschärfwinkel für Meißel und Hobel aus Holz. Passend für Klingen von 0-85 mm Sale - Banggood Deutschland WWW.BANGGOOD.COM Nur US$27.99, kaufen Sie den besten Schleifhilfe Meißelschärfwinkel für Meißel und Hobel aus Holz. Passend für Klingen von 0-85 mm... Prve slike med recenzijami so "moje". Tisti video zgoraj,ko brusi prostoročno...to je samo za "norce",k v praksi zelo težko tako rata. In jaz bolj obrajtam tehniko z vodobrusnimi papirji na steklu in t.i."laping film-i" od 3M Prostoročno ni zame...moraš res imeti grif in izkušnje...in še takrat...se hitro zajebeš... Z tem "pomagalom" pa-res bomba😃👍-zelo priporočam! To so tista japonska HSS dleta-res za ekstremno trde sorte lesa...je pa tudi cena temu primerna... Oire Nomi S.H.S.S. 15mm Japanese Chisel kaufen - Japanese Standard Chisels - Oire Nomi - Feine Werkzeuge WWW.FINE-TOOLS.COM Oire Nomi S.H.S.S. 15mm Japanese Chisel günstig online kaufen im Bereich Japanese Standard Chisels - Oire Nomi | Große Auswahl ✓... Moram pa omeniti še tradicionalno nemško znamko Kirschen,ki je že pregovorno kvalitetna..imam eno "podedovano" dleto od njih...se mi zdi "nič posebnega"...pač poglej,če ti je všeč,jih imajo tudi v Bauhausu pri nas... Set of 6 Chisels with wooden Handle in Wooden Box TWO CHERRIES kaufen - Chisel - Feine Werkzeuge WWW.FINE-TOOLS.COM Set of 6 Chisels with wooden Handle in Wooden Box TWO CHERRIES günstig online kaufen im Bereich Chisel | Große Auswahl ✓ schnelle... Obstaja tudi nepolirana verzija. Set of 6 Chisels - grinded not polished - with wooden Handle in Wooden Box TWO CHERRIES kaufen - Chisel - Feine Werkzeuge WWW.FINE-TOOLS.COM Set of 6 Chisels - grinded not polished - with wooden Handle in Wooden Box TWO CHERRIES günstig online kaufen im Bereich Chisel... A so cenovno že dokaj blizu Narex Richter dletom...tu je za moje pojme boljši nakup klasičnih Narex dlet,ki po kvaliteti ne zaostajajo....pač okusi so različni... Dost klobase😄
-
"Pretpotopna" je dokaj relativen pojem. Tam če je staro dva tedna, je predpotopno. Ker so imeli potop pred kratkim - se še ni voda odtekla, po vseh travnikih in njivah so še jezerca. Kar se pa mojega mobitela tiče, je pa "predžledni"...
-
Saj ne da sem prvi s temi problemi kolikor zdaj berem na spletu. Jutri posnamem čričke tako v vratih kot v konzoli pa bote lahko tiho ta pametni. Matrični pa občutno slabše delajo kot pri konkurenci. Zmotijo jih vsak drugi prometni znak in pa auto način večkrat v 40km vožnje kar brezveze izklopi. Da pa poden ni raven pa ne vem kako je pri drugih CX30. Bom probal poslikat pa povejte svoje mnenje. Motor in podvozje se mi dopadeta. Ostalo pa pač ne po 5.000 km. Ajde radio je sedaj soliden. Ostalo pa... Lahko bi bilo boljše. Edit:
-
Jezus, koliko problemov.🙃😉 Še dva dodajte. Predal med sedežema ropota. Keyless sistem ne deluje 100%. V ponedeljek peljem na servis. Predal ropota od začetka, keyless pa sedaj bolje deluje. Recimo 95%. Morda je krivo bolj hladno vreme, ali pa kaj drugače počnem.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.