Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 36 minutami je Bini napisal:

Ena črna je padla, mislim kava... 😊

IMG_20210617_065034.jpg

Pri meni že kr dve. Kavi seveda:D

• Všeč 1
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 39 minutami je Bini napisal:

Spet na Šmarni.... :bravo:

Jp, lih prav prav da se človek mal zbudi :)

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Jebemti kaka gužva, delam, pakiram, kopalnico zaključujem tak da še kave ne morem v miru spit... :nevem:

• Všeč 1
  • Žalosten 2
Napisano (urejeno)

Še peta porcija hidratov danes skupaj s prvo kavo danes.... 

IMG_20210618_175928.jpg

Popravljeno od Nejc1986
Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Po 200km... Zdaj pa savnanje do Portoroža. 

IMG_20210619_094157.jpg

Ja ...počasi ...rajši v senco plus mrzlo pivo ...baje pri nas na obali je noro vroče 🍻🍻🍻🤣🤣😁

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 48 minutami je Gelipter napisal:

Ja ...počasi ...rajši v senco plus mrzlo pivo ...baje pri nas na obali je noro vroče 🍻🍻🍻🤣🤣😁

Še vidimo na :cheers:

Napisano

Ok...kje si točno 😁😁😁

Napisano

Zjutraj kavica. Sedaj pa že v delavnici en projekt nov:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 urami je Gelipter napisal:

Ja, celo pot od lj do obale je nazigalo sonce. Ampak je hvala bogu vsaj malo pihalo. Jaz sicer dejansko skoraj nič ne zašvicam, ampak na Vrhniskem klancu se pa je par kapelj znoja prebilo do oči 😂

Tole je pa fotka iz vzpona proti kraju Belsko... 

IMG-0c91631e9604e4f45a4b7dd3633704ea-V.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
pred 50 minutami je Nejc1986 napisal:

Ja, celo pot od lj do obale je nazigalo sonce. Ampak je hvala bogu vsaj malo pihalo. Jaz sicer dejansko skoraj nič ne zašvicam, ampak na Vrhniskem klancu se pa je par kapelj znoja prebilo do oči 😂

Tole je pa fotka iz vzpona proti kraju Belsko... 

IMG-0c91631e9604e4f45a4b7dd3633704ea-V.jpg

Svaka ti čast.... 👍

Me je en od vaših kolesarjev še ob 19.00 uri spraševal na Belem križu kje je Bernardin! 😂

Seveda sem ga potolažil, da je že skoraj tam..... 😊

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Svaka ti čast.... 👍

Me je en od vaših kolesarjev še ob 19.00 uri spraševal na Belem križu kje je Bernardin! 😂

Mene je tudi v Semedeli, na poti proti Žusterni, ena večja  skupina kolesarjev vprašala, če gredo po pravi poti za Bernardin. 

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Svaka ti čast.... 👍

Tnx... Saj kar gre... Nekaj moraš imeti v nogah, da si se sposoben peljati na nizkem pulzu in da se ne pregonis. Tule se lepo vidi pulz 113 v klanec, na celotni progi pa je bil avg pulz mislimda 115 (k smo se lih pogovarjali nekaj časa nazaj o pulzu pri športu) ob avg. speed 28kmh.

Je pa bilo veliko ljudi in event je res prešel v neko resno in medijsko odmevno zadevo. Mislim da brez nekih hujših padcev (to je glavno).

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ko je ravno Ferrari zadnji pa naj bo še kakšen....🤗
    • Tukaj se z "mačkonom" popolnoma strinjam. Sodobna "arhitektura" vsaj pri nas diktira kvadraturo za cvenk. To pomeni dvojčki,trojčki,petorčki....samo čez okno pogledam in jih vidim....pritličje po kvadraturi manjše kot prvo nadstropje...vse z "previsi",ker bi drugače zmanjkalo za avto pred bajto (ker za garažo zmanjka),in na drugi strani za "vrt z terasico"...vse "na knap" in "do ograje" kolikor še lokalna določila dovoljujejo. V mojih očeh "bruhancija"🤮...to se danes gradi in prodaja...na čim manjši in čim cenejši parceli čimveč kvadratov...nimaš garaže nimaš delavnice,nimaš shrambe,...še majčkeno kosilnico nimaš kam dati...   Evo-slikano direkt skozi okno z moje dnevne sobe-trije "dvojčki"...narejen le prvi do konca,ker so neka "južna lopovska posla"...poglej kako je cev od žlebov speljana....kr nekaj....cena pa si lahko misliš...     Pa,da ne bomo preveč nasmetili temo...kaj je ratalo z moje pripombe,da bajta mora biti suha😅...ker tema je o toplotnih črpalkah😄...bom za obliž prilimal še slike izpred deset let,ko so pri meni montirali TČ od CTCja. Zna koga zanimati,kako to izgleda.  
    • O ja. 4x4 turbo je imel sosedov mulc 😍
    • Ker je to Mazda forum, pa še ti dve sliki.     
    • Miha je zadevo odprl.   In hvalabogu je vse drugo v dobrem stanju.   Če ga citiram: tok lepega motorja znotraj še nisem videl Lepe kavne barve Ne zažgan   Tudi sesalni kanali zgledajo za 200k super (itak da je nekaj nesnage ampak sem pričakoval veliko več).   Škoda za to odmično, ampak nimaš kaj, takšno je življenje.   Turbina tudi zgleda ok, to je tudi dobra novica
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.