Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 3 urami je TBA napisal: Danes pa kava z zajtrkom Prau lušte si mi nardil, kofe pa vseeno je na mizi.... 👍😉 3 Citiraj
Bini Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 1 uro je MazdaBoy napisal: Ena za začetek dneva ☕ Kaj si pri meni doma 😳😲 Imamo enak servis za kofe in čaj.... Aja pa še en kofe iz močvirja prlimam za konec tedna.... 😊 3 Citiraj
FuManchu Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Pa je zakej močvirska brozga?😁 2 Citiraj
TBA Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 6 urami je Alex napisal: Ti si pa danes res zgoden. 😄 To je vsak delavnik. Ponavadi 4:30 auf 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 41 minutami je TBA napisal: To je vsak delavnik. Ponavadi 4:30 auf Ti si še hujši kot mi penzionisti. 😊 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Ja vi penzionisti, k ne morete spati 😛 1 Citiraj
TBA Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 urami je Alex napisal: Ti si še hujši kot mi penzionisti. 😊 Je treba delat Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 17 minutami je TBA napisal: Je treba delat Treba je sam umret😁 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 minutami je FuManchu napisal: Treba je sam umret😁 Ni ti treba, to se samo zgodi.... Joj kam smo zašli 🫣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.