Bini Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Cajt ubijam ob dobri kavi. 🤗 Ko pri Vulku rihrajo gumo na Twingecu od tašče.... 4 Citiraj
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Ena močvirska kava po rekordno 2.5 urni vožnji iz Celja do Lj.... 🫣 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Kaj si šel z vlakom? 🤪 3 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 3 minutami je g.Wankel napisal: Kaj si šel z vlakom? 🤪 Bi rajši šel... Citiraj
Bini Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april Dobro jutro, evo tokrat prva penzionerska kava v življenju ... 😊🤗🙃😉 Mi verjamete ali ne, da se je ravno ta čas streslo za par sekund.... 🫣 4 2 Citiraj
Z M A J Napisano 21. april Prijavi Napisano 21. april Ravnokar pijem prvo današnjo in hkrati berem digitalni cajtnk 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april (urejeno) Ena iz skandinavije.... 🤗😉 Popravljeno 26. april od Bini 4 Citiraj
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Kako je zdaj tam: že govorijo amerikanščino? Že šivajo 52to zvezdo? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april pred 1 uro je Slivka napisal: Kako je zdaj tam: že govorijo amerikanščino? Že šivajo 52to zvezdo? Vse je še tako kot je bilo pred 3mi leti... Citiraj
Bini Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj pred 5 urami je Shrek napisal: Pa ne, da si doma... 😁 Doma je najlepše.... 🤗😉 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj dne 1. 5. 2026 ob 15:17 je Bini napisal: Doma je najlepše.... 🤗😉 Glede na tvoj ogljični odtis bi človek sklepal, da te je streh doma. 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
TBA Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Dolgo sem bil neaktiven. Sem preveč zaposlen z novim hobijem 4 Citiraj
Bini Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 59 minutami je TBA napisal: Dolgo sem bil neaktiven. Sem preveč zaposlen z novim hobijem Novim hobijem... 🤔🤔🤔😉 Citiraj
TBA Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 1 uro je Bini napisal: Novim hobijem... 🤔🤔🤔😉 Ja. Work in progress.... 2 1 Citiraj
Alex Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 4 minutami je TBA napisal: Ja. Work in progress.... Nekakšni vitezi?? Citiraj
etcho Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 27 minutami je Alex napisal: Nekakšni vitezi?? Samo vprašanje iz katere galaksije ... 😄 2 Citiraj
TBA Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 2 urama je Alex napisal: Nekakšni vitezi?? Imperial knights. Warhammer 40,000 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.