Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tole je pa zadnji PIR na Zanzibarju. Jutri smo nazaj v čudoviti Sloveniji  :jupiii:

Vsakič znova ugotovim, da smo TOP 10 država neglede na to kdo je ali bo predcednik vlade.... :nevem::bravo:

IMG_20260204_121012.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Na piksni piše "blonde ale" in ne "indian pale ale" 😉

Napisano

In v hotelu Golte, najverjetneje, no tam sva sicer pila Bombardino, meni zelo všečna pijača :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 15 urami je Bini napisal:

A smo že na Zanzibarju, tam je tolk.... 🤔 🫣 🙃 😉 

A je prepoceni?

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mel danes turnejo po salonih Škoda in bil precej razočaran. Superba dobesedno skrivajo in edini, od 5 salonov, ki sem jih obiskal, ga je imel le salon AH Klemenčič.   Vsi so se izgovarjali na uvoznika, ki bolj sili SUV-e. Ja celo Octavia, ki je najbolj prodajan model je bila le v treh salonih. Potem bodo pa modele ukinjal tako kot večinoma drugi proizvajalci, češ da se ne prodajajo. Kako pa naj se prodajajo, če se ne moreš niti not vsest.   Pol pa pride naslednji šok - ja če človek misli dat 50+k€ testnega avta pa nima nihče, je verjetnost nakupa dejansko zmanjšana na minimum. Da bom lahko sploh motor sprobal, bom moral to naredit v Kodiaku. Sam to ne bo pravi filing.    Mislim, pred 7 leti sem brez težav dobil na test, bencinsko Mazdo 6, pa dizelsko pa še 2.5 bi lahko v nekem drugem salonu sprobal.    A zdaj smo pa takole prišli v stilu "hurry up and buy", ko mi celo prodajalec razlaga, da več kot v salonu prodajo po spletu. WTF, folku se ne da niti v salon pridet al kako?   Ja tole je bil kr hladen tuš danes, pa ne zarad dežja. Ma ne vem, mogoče se bom pa tolk ohladu, da ne kupim nič.  
    • Pa to je to... sej ne pišem, da sem se šport nasitil. Ukvarajš se s šprtom, ki te veseli v določenem trenutku oziroma imaš možnosti ga izvajat. Še vedno si najdem čas za 1x do 2x tedensko igram košarko, v toplejšem času leta je bicikel glavni. In košarka je edina, ki me spremlja praktično od malih nog.    Ja nasmučal sem se, najadral tudi, airsofta sem tudi 4 leta intenzivno naigral... tako da nekaj pride pa tudi gre, nekaj pa ostane stalnica.
    • Je bil danes Logi na soočenju in milo rečeno je tipček popoln mutivoda. Ko na nekaj noče odgovorit dela besedne saltomortale sam, da ne pove da al pa ne.    Sicer se mi je pa mal zasmilil, ker sta ga gologlavi in oskrbovalec vrtov (beri Vrtovec) pustila na cedilu in nista prišla... prpa pač.
    • A je prepoceni?
    • Bemtiš...   Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.