MazdaBoy Napisano 11. april Prijavi Napisano 11. april Podgorica….spili tu pa tam kak pir 😉🍻 3 2 Citiraj
Bini Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Kofe pa ni ravno pocen, če imajo take € kot mi.... Citiraj
g.Wankel Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april (urejeno) pred 8 minutami je Bini napisal: Kofe pa ni ravno pocen, če imajo take € kot mi.... Pomoje ice coffee ali kaj podobnega. Popravljeno 12. april od g.Wankel Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
godlike Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Lepo vreme je, pa more moški kuhat: 3 1 Citiraj
Bini Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Pred eno uro je godlike napisal: Lepo vreme je, pa more moški kuhat: Pečt si mislil.... 1 Citiraj
Jest Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april Včeraj… 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 12. april Prijavi Napisano 12. april (urejeno) Včeraj še kot darilo danes pa uničene prve 5l piksne pira.... Popravljeno 13. april od Bini 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april pred 2 urama je Shrek napisal: O, Apatinca si pil.... 👍😉 Citiraj
Bini Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april pred 11 minutami je Shrek napisal: Jap... Domače pivo, kjer sem bil... Pa lozu zraven, da prime... 😁 Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 16:39 Prijavi Napisano nedelja ob 16:39 Dns za ogrevanje s Poganjalcem do Ravbarja in nazaj, tam rdeč domač pir, sledil je fikmezz ter kasneje še borilni športi. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Včerajšnji,tisti danes še pridejo...🤗 🍻 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 1 uro je Bini napisal: Včerajšnji,tisti danes še pridejo...🤗 🍻 Kje ste trenutno? Citiraj
Bini Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami (urejeno) Sem kar rukno oba na temle otoku.... Popravljeno pred 11 urami od Bini 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Po dveh takih dobiš pa ravno prav mehka kolena za malo daljši sprehod po otočku (10km)..... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.