Skoči na vsebino

Pivo mi paše


FuManchu

Priporočeno sporočilo

Danes pa je po kosnji pasal en za “hackerje” ;)

 

07F63CA2-78E5-43F2-8235-99DF1949D16C.jpeg.f1f36c0bf31bff773ea03c4e9ea66fc9.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Lahko ti sam povem, če si že eni ne upate ... 😀 1992 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 1996 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2000 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2004 (razlog: "novi obraz", ki je obljubljal marsikaj boljšega od takratne oblasti) 2011 (razlog: samo da ne bi slučajno še enkrat zmagal Pahor, ki sem ga pomagal izvolit in je bil kot predsednik vlade polom) Učimo se celo življenje in sem se naučil, da obstaja le majhna verjetnost, da bo tisti, ki zna dobro kritizirati aktualno oblast, boljši, ko bo sam prišel na oblast. Pri Ivanovih obljubah je bilo marsikaj zdravega, a kasneje udejanjenega zelo malo, veliko pa slabih praks. Sploh pa so me kasneje prepričali takratni njegovi brezplačniki, nora tv, .. polni laži, sovraštva, primitivizma. Name so naredili obraten učinek od njihovega namena - prepričali so me koga ne smem več volit.   In potem vsakič na naslednjih volitvah vržemo kocko in upamo, da bomo zadeli ... Jaz še nisem. 😀    
    • video-93070d25345430fd40731c5049d6e255-V.mp4
    • Ta tvoj izgleda tak pošteni skok naprej. Glave glih ne rabim snemljive, ostalo pa so karakteristike za prste obliznit.   Bom pogledal še video. In dal v "spomin". Saj kolko sem škrt, bom čakal, da Bosch krepne.   Nimam drugega Boscha, komot grem vstran. Razen šraufarc, tako ali tako preferiram orodje na kablu.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.