-
odraščal in živel 27 let v Tunjicah ... 🥰🥰 upam da se bom v prihodnosti vrnu nazaj, si postavu eno hiško in ustvaru družino ... v tunjicah maš use kar rabiš, Kamnik je pa z avtom 5 min stran tko, da res en tak prijeten kotiček z čudovito naravo .... nekateri so me skos zajebaval v katerih rovtah sm doma, sam k so 1x pršli do mene pa vidl da sploh nismo v rovtah pa kakšno okolico mamo, so hitr spremenil svoje mnenje ... marsikdo je reku da se počuti kokr da je na drugem svetu 😁 pač ko odraščaš v tem okolju mislim da ti zleze pod kožo 😁
-
Pazi veš...Pravi slovani aka. Don Felipe majo avte s 100l tanki 😬 😅
-
Sem še glih ulovil čase ko sem dobu v 8. razredu rdečo rutko :). kar se pa onih tiče jih pa tko 99% prodaja meglo, oz vrjameš kar ti najbolj odgovarja.
-
Pionirji so bili, ko so bili mladi in so nosili rdeče rutice okoli vratu. Jasnovidci so bili pa ravno toliko, kot razno razni jasnovidci in jasnovidke, in napovedovalci prihodnosti, ki prodajajo pri nas meglo.
-
nimamo vsi makine ki imajo 100l tank. vozilo se bo dokler bo, nikjer ne piše da morš vedno polnega tankat, čeprav sam tankam ko pade na 1/4 in pol do vrha napolnim. sicer pa podatki o porabi goriva za ''fičeka''
-
-
Topics
-
Today's Birthdays
-
Who's Online (See full list)
Recommended Posts